Belle Hadid i The Weeknd

Pjevač i manekenka započeli su svoju vezu 2015. U međuvremenu je bilo uspona i padova, prekida i pomirbi, no definitivno su se razišli 2019. godine.

Iako je prošlo dosta vremena od toga, čini se da The Weeknd, čije je pravo ime Abel Tesfaye, još uvijek nije prebolio svoju bivšu. Na koncertima pjevač ima neobičan običaj da pušta govornu poštu svoje bivše djevojke.

S Bellinim je glasom u toku koncerta iznenadio fanove na prošlogodišnjoj Coachelli, a isto je napravio i na svom nedavnom koncertu u Lisabonu.

 

@inesmarquesmadeira front row at yesterday’s concert, dreams come true #theweeknd #theweekndconcert #theweekndportugal ♬ original sound - Ines Madeira

 

„Hej, ja sam. Znam da je prošlo dosta vremena, ali samo sam razmišljala o tebi i žao mi je zbog svega“, čuo se ženski glas prije nego što je The Weeknd nastavio s izvođenjem pjesme.

Usprkos tome, što pjevač nikad nije potvrdio da u svojem telefonu čuva podsjetnik na Bellu i da pušta njezine govorne poruke, fanovi pišu po društvenim mrežama kako nema dvojbe da je riječ upravo o Bellinom glasu.

Sve je to društvene mreže nagnalo da zaključe kako nikada nije prebolio svoju bivšu ljubav i da joj na ovaj način samo pokušava skrenuti pažnju na sebe.

the weeknd i bella hadid the weeknd nije prebolio bellu hadid ljubavna veza the weeknda i belle hadid

Još vijesti