Galerija Sydney Sweeney Sydney Sweeney Sydney Sweeney - 6 +3 Sydney Sweeney - 5

Zvijezda serije „Euforija“ na Filmski festival u Cannesu povela je i svog zaručnika Jonathana Davina. Dok je napuštala luksuzni hotel, uhvatili su je paparazzi američkog tabloida Page Six.

Iako je njezina slip haljina bila i više nego upečatljiva, najviše je pažnje privukao zaručnički prsten, kojeg je prvi puta nakon dugo vremena stavila na ruku, otkako je objavila u veljači 2022. da se zaručila.

 

@pagesix #SydneySweeney ♬ Slow and melancholy emo Lofi chill beat(885340) - SAKUMAMATATA

 

Ovime je Sydney ušutkala sve one zlobnike koji su govorili da svog dečka vara s glumačkim kolegom Glenom Powellom i da su joj zaruke propale.

Sydney je s Glenom bila angažirana na snimanju filma „Anyone But You“, a mediji su naslutili kako se između njih rodila romansa. Te je glasine potpirio raskid veze između Glena Powella i njegove (sada bivše) djevojke Gigi Paris. Izvori bliski glumcu otkrili su kako njihov prekid nije imao veze sa Sydney niti sa snimanjem filma koje se odvijalo u Australiji.

Na festivalu u Cannesu, Sydney je djelovala i više nego sretno sa svojim zaručnikom Jonathanom pa se čini kako mladoj glumici cvjetaju ruže, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.

Sydney Sweeney sydney sweeney zaručnički prsten sydney sweeney filmski festival u cannesu sydney sweeney i zaručnik jonathan davin zvijezda serije Euforija

Još vijesti