Camila Cabello i Maya Musk

TikTok je eksplodirao od snimaka ljudi koji pokušavaju skinuti plesne pokrete kakve je Wednesday izvela na svojoj maturalnoj večeri, uz hit „The Goo Goo Muck“.

Uz milijune obožavatelja diljem svijeta, koji su se okušali plesnom izazovu, tu su i slavne zvijezde koje su na svojim društvenim mrežama objavile kako to izgleda kad oni izvode plesnu koreografiju iz planetarno popularne Netflixove serije.

Pogledajte ples Wednesday Addams u izvedbi slavnih i procijenite tko je najuvjerljiviji

Lady Gaga

Pjevačica se među prvima odazvala plesnom izazovu i izvela viralnu koreografiju na svoju pjesmu „Bloody Mary“.

 

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - heyy

 

Kim Kardashian i North West

North je vrlo aktivna na TikToku pa nije niti čudo da je i ona snimila video sa svojom slavnom mamom.

 

@kimandnorth

 

♬ original sound - heyy

 

Camilla Cabello

Kubansko-američka pjevačica velika je obožavateljica Netflixove serije. Obukla se i ona u crnu prozirnu haljinu s korzetom, nanijela tamni ruž za usne i izvela viralni ples.

 

@camilacabello today I hope you 1. dance. 2. vote for Morgan Myles to win the voice. @morganmyleslive ♬ original sound - heyy

 

Maye Musk

Mama Elona Muska, najbogatijeg čovjeka na planeti, još je jedna od poznatih osoba u nizu koja je sudjelovala u plesnom izazovu. Iako je zagazila u treću životnu dob, pokazala je mlađim generacijama kako se to radi.

 

@mayemuskofficial #wednesday #wednesdayaddams #wednesdaynetflix #dance @annashermanofficial #CAAFashion #Model #MayeMusk #itsgreattobe74 ♬ som original - ZITRILOGY

 

 

Anthony Hopkins

84-godišnji glumac veliki je obožavatelj serije, što se moglo naslutiti iz nekih njegovih prijašnjih Instagram objava. No posljednjom je Instagram objavom spojio pomalo nespojivo. Čestitao je blagdane svojim pratiteljima uz pjesmu Leonarda Cohena „Dance Me To The End Of Love“, izvodeći plesne pokrete u stilu Wednesday Addams. Baš kreativno!

 

 

 

Tko je najbolje izveo ples Wednesday Addams?

Ukupno glasova:

Ples Wednesday Addams Wednesday Netflixova serija Wednesday plesni izazov na tiktoku

Još vijesti