Lili Reinhart i Sydney Sweeney

Sydney Sweeney i Lili Reinhart potaknule su glasine o svađi nakon njihovog susreta na crvenom tepihu u Veneciji, gdje su obje glumice prisustvovale Međunarodnom filmskom festivalu.

Na video koji je objavio TikToker, pod korisničkim imenom @aestheticc11113, vidimo Lili u društvu Lukasa Gagea, Camile Mendes, Maude Apatow, Chasea Stokesa i Jonathana Davissa. Veselo društvo slavnih je očito poziralo na crvenom tepihu, kad ih je uočila Sydney. Zvijezda „Euforije“ odlučila im je prići i pozdraviti ih.

 

@aestheticc11113 🤔🤔🤔 #lilireinhart #sydneysweeney #riverdale #euphoria #redcarpet #drama #fyp #foryou #viral #trending #aesthetic ♬ She knows - Luv Laysia

 

Lili je zagrlila Sydney i dočekala je uz široki osmijeh. No kako se Sydney okrenula, Lili je odjednom promijenila izraz lica, što je nagnalo ljude da protumače kako je očito da Lili ne podnosi Sydney.

Kako bi stala na kraj ovim glasinama, Lili je na svom Instagram profilu objavila story sebe i Sydney, uz natpis: „Bit ćemo ovdje, ako nas budete trebali“. Na taj je način očito htjela demantirati glasine da između njih dvije postoje napetosti i netrpeljivosti, mada je po njezinom izrazu lica kad je ugledala kolegicu bilo i više nego očito kako joj baš nije nešto draga. 

Lili Reinhart i Sydney Sweeney

Lili Reinhart i Sydney Sweeney lili reinhart ne podnosi sydney sweeney zvijezda euforije crveni tepih u veneciji međunarodni filmski festival u veneciji

Još vijesti