Dua Lipa i Selena Gomez

Strastveni fanovi Selene Gomez pred par su mjeseci primijetili na Instagramu kako je prestala pratiti Dua Lipu. Takvo je otkriće odmah potaknulo razne glasine i pitanja zašto je to napravila.

U intervjuu za Fast Company, Selena je otkrila kako je sve to bila samo obična nezgoda. Riječ je o nečem što se može svakom dogoditi, a da ni ne primijeti.

„Samo sam čistila Instagram. Onda me netko nazvao i pitao: 'Što se dogodilo s Duom?'“, rekla je Selena.

 

 

Kako bi smirila glasine o navodnoj svađi i prekidu prijateljstva između njih dvije, Selena je ubrzo na svom Instagram profilu objavila fotku u haljini iz Versacijeve kolekcije, a koja je nastala u suradnji s Dua Lipom. Tada joj je i Dua ostavila srca u komentaru, napisavši da je anđeo.

No osim Dua Lipe, Selena je tada na Instagramu prestala pratiti sestre Bellu i Gigi Hadid. Ukoliko provjerite koga ona prati, vidjet ćete da slavni supermodeli i dalje nisu na njezinoj listi. Ipak se one kreću među istim društvom, imaju zajedničku prijateljicu Taylor Swift. Dapače, Bella i Selena hodale su čak i s istim dečkom - The Weekendom, ali naravno, u različito vrijeme. 

Selena je u jednoj svojoj TikTok objavi čak i rekla kako bi htjela biti lijepa kao Bella Hadid, no Bella nikad nije Seleni uzvratila na taj kompliment.

Selena Gomez selena gomez obrisala s instagrama selena gomez i dua lipa selena gomez i sestre hadid koga prati selena na instagramu

Još vijesti