Morgan Osman

Morgan Osman američka je influencerica, modna dizajnerica i reality zvijezda koja na Instagramu broji skoro milijun pratitelja.

No sada je svoj Instagram račun deaktivirala, nakon što se našla u središtu skandala i prozivke javnosti, zbog svog nasilnog ispada prilikom ukrcaja u avion.

 

@dam.miami305 #instagram #instagramfamous #instagramfamouschallenge #catfight #influencer #model #modeling #models #fashiondesigner #fashiondesign #morganosman #officialmorganbritt #flightattendant #flightattendants #airplanekarens #karen #karensgoingwild #wtf #wtfff #random #randomthings #randomstuff #randomstuffsbutfunny #justrandom #foryourpage #foryoupage #foryou #fypシ #fypage #fyp #videoviral #viralvideo #viral #goat #tips #tipsandtricks #prankster #pranks #pranksters #funny #reels__tiktok #funnyvideos #funnyvideo #funnymoments #hilarious #hilariouspetstiktoktv #hilariouspetstv #madeyoulook #madeyoulaugh #madeyoulookchallenge #viral #viralvideo #reel #reelsinstagram #viraltiktok #fyp #fypシ゚viral #fypage #foryou #trending #trend #videoviral #foryour #foryourpage #sigueme ♬ original sound - just-random-stuff

 

Snimka koja se širi društvenim mrežama pokazuje ovu influencericu kako vrijeđa ostale putnike. Nazvala ih je propalicama, vikala i uputila mnoštvo bezobraznih psovki. Vrhunac svega je trenutak u kojem ide prema izlazu i dobacuje osobi koja je snima kako je „poznata na Instagramu“. Kako se šale ljudi po društvenim mrežama, očito da nije baš toliko slavna i poznata, kad ljudima to mora naglašavati.

Morgan je za Daily Mail potvrdila kako je osoba sa snimke baš ona, ali nije željela komentirati što je točno potaknulo svađu i bijesni ispad. Influencerica stoji iza priče da je „nisu izbacili prilikom leta, već su je samo tražili da ode van prije nego postane nasilna“.

Nije ovo prvi puta da je Morgan Osman imala neugodne ispade. Američkoj je javnosti poznata po svojoj naravi iz reality showa „Bad Girls Club“.

influencerica skandalozno ponašanje ispad u avionu influencerica psovala

Još vijesti