Galerija Megan Fox i Machine Gun Kelly Meganin komentar na Sophienu Instagram objavu +0 Sophien odgovor na Meganin komentar

Megan Fox nazad je aktivirala svoj Instagram profil i čini se da je opet i više nego aktivna.

Kružile su glasine kako ju je njezin partner Machine Gun Kelly varao s glazbenicom i gitaristicom iz benda Sophie Lloyd. Te su glasine još bile dodatno potaknute nekim Meganinim izjavama u kojima se ona našalila da je zapravo ona bila ta koja je varala dečka sa Sophie, a koju je javnost protumačila kao ironiju i našla dokaz o aferi između Sophie i Guna.

Megan je stoga odlučila ostaviti komentar na Instagram objavi Sophie Lloyd kako bi jednom zauvijek prekinula ružne glasine o prevari.

 

 

„Kako sam se našalila da bih ovu djevojku oslobodila bolnih optužbi, a kako je to netko pretvorio o potvrdu toga – nikad neću razumjeti. Zašto su ljudi tako… Tako glupi?“, pitala se Megan.

Pohvalila je Sophie i navala ju je „ludo talentiranom“.

„Dobrodošla u Hollywood. Tvoja prva neopravdana PR katastrofa. Sada si krštena plamenom slave. Nažalost, odavde postaje samo gore“, zaključila je Megan sa savjetom da ignorira medijske tračeve i uz emotikon srca.

Na ovu poruku nije izostao Sophien komentar.

„Internet je tako divlji. Šaljem toliko ljubavi“, napisala je ova gitaristica, koja se očito, ni kriva ni dužna, našla u središtu skandala.

Čini se, kako Megan i Gun ipak nisu prekinuli, mada njihov odnos definitivno prolazi kroz neku vrstu krize.

 

Megan Fox o prevari Megan Fox komentirala objavu Sophie Lloyd Sophie Loyd Megan Fox prekinula tračeve Sophie Lloyd u aferi s Gun Kellyjem

Još vijesti