Florence Pugh

Dvije su glumice došle na londonsku premijeru filma „Oppenheimer“, koji se u kinima kreće prikazivati od 20. srpnja.

Emily je za tu priliku obukla metalik zlatne hlače i blejzer s dubokim izrezom, ispod kojeg očito nije imala ničeg, možda samo grudnjak. Dok je pozirala pred novinarima, iznenada joj se približila kolegica Florence. Florence joj je nešto prišapnula na uho i okrenula je prema sebi, kako bi je sakrila od fotografa.

 

 

Što se točno dogodilo? Očito je Florence primijetila kako se blejzer otvorio i kako će fotografi imati priliku kamerom uhvatiti Emilyne grudi. Zato je reagirala tako kako je reagirala, kako bi spasila kolegicu od nezgode s garderobom na crvenom tepihu.

Nakon što su skupa namjestile „zločesti“ blejzer, cure su se zagrlile, nasmijale i nastavile skupa pozirati pred okupljenim novinarima i publikom.

Bila je ovo i više nego lijepa gesta. Stvarno bismo se mogle ugledati na Florence, jer tako bi se cure trebale odnositi prema drugim curama, npr. reći jedna drugoj ako postoji problem s outfitom ili ako ima nešto na zubima (ruž ili ostatak gableca), a ne proći ili ignorirati ono što vidimo. 

 

florence pugh i emily blunt florence pugh spasila emily blunt emily blunt zlatni blejzer Emily Blunt film oppenheimer premijera filma oppenheimer cure bi se trebale odnositi prema drugim curama

Još vijesti