Reese Witherspoon

Hollywood je jedno vrlo okrutno mjesto, a oni koji su tamo došli ostvariti svoje snove, često su nailazili na svakakve prepreke i zlobne komentare da su preružni, kako bi uspjeli.

Koje su to zvijezde, na putu ostvarenja svoje karijere, bile ismijavane zbog izgleda? Kome su to sve govorili da prema standardima ljepote jednostavno nisu nedovoljno lijepe?

Iznenadit ćete se kad na listi vidite imena, koja su danas itekako poznata i priznata, a kojima su na počecima karijere agenti i lovci na talente predviđali potonuće.

Chrissy Teigen

Iza nje je uspješna karijera modela, a danas ju znamo kao influencericu i poduzetnicu. No, počeci nisu bili toliko bajni. Prije nego je snimila naslovnicu za časopis Sports Illustrated koji je bio poput odskočne daske za njezinu karijeru, s modnim brendom Forever 21 doživjela je neugodno iskustvo. Naime, za njih je trebala snimati kampanju, no onda su je nazvali njihovi agenti rekavši joj da je jednostavno predebela i da ne može biti model. 

 

 

Reese Witherspoon

Danas je ova žena uspješna glumica i dobitnica Oscara. Iza nje su i više nego fanstastične filmske uloge, no tek kad je stigla u Hollywood, rekli su joj da nije dovoljno visoka, da nije dovoljno lijepa, niti dovoljno pametna. Srećom, to Reese nije obeshrabrilo u ostvarivanju njezinih snova.

 

 

Jessica Chastain

Ova crvenokosa ljepotica koja je neki dan osvojila nagradu SAG 2023. za najbolju glumicu u seriji „George & Tammy“, nekada se ozbiljno mučila oko dobivanja uloga. Jednostavno , redatelji i producenti su je odbijali, uz opasku da nije dovoljno lijepa. Preporučali su joj čak da svoju danas porepoznatljivu crvenu kosu oboja u plavo, ali srećom da ih Jessica nije poslušala.

 

 

Winona Ryder

Jedna od glumica koja je žarila i palila u filmovima tijekom devedesetih, dok se tek probijala u tom svijetu, susrela se sa zlobnim komentarom na jednom castingu. „Slušaj mala, ne bi trebala biti glumica! Nisi dovoljno lijepa, trebala bi se vratiti odakle si došla i ići u školu. Jednostavno nemaš ono nešto“, otkrila je Winona u razgovoru za Interview magazin. Kada to čujete s 15 godina, naravno da vas duboko pogodi, no Winona je i dandanas zahvalna roditeljima koji su je podupirali i koji joj nisu zbog jednog zlobnog komentara dali da odustane.

 

 

Sarah Jessica Parker

Uz Sarah vežemo lik Carrie Bradshaw iz kultne serije i filmova „Seks i grad“. No, ovu je planetarno popularnu glumicu časopis Maxim 2008. uvrstio na prvo mjesto na svojoj listi najneseksipilnijih žena na svijetu. Ne znamo tko i zašto uopće ima potrebu raditi takve liste, ali znamo da Sarah definitino nije zaslužila biti na njoj.

 

 

Cindy Crawford

Ono što su danas sestre Bella i Gigi Hadid, to je nekad bila Cindy tijekom devedesetih: apsolutna vladarica svjetskih modnih pista. No, modni agenti su joj na početku karijere, koju je započela još kao tinejdžerica – s petnaest godina, rekli da mora ukloniti madež iznad svoje usne, ako želi uspjeti. Majka joj to nije dopustila, a Cindy je poslije gledala mnoge naslovnice na kojima su joj taj madež jednostavno retuširali. Cindy se madeža nije odrekla te je postao njezin prepoznatljiv znak.

 

 

 

 

preružne za uspijeh preružne za hollywood glumice kojima su rekli da su ružne

Još vijesti