Taylor Swift

LGBTQ zajednica u SAD-u dugo je vremena obožavala i slavila Taylor Swift, jer je ova pjevačica uključivala queer kulturu i reference u svoju glazbu. To je bilo u tolikoj mjeri da su se širile i glasine kako je i sama pjevačica zapravo gay.

No, čini se da ljudi koji su dio ove zajednice polako prestaju biti njezini fanovi i obožavatelji. Zašto? Naime, diljem SAD-a, u raznim se saveznim državama donose zakoni koji ne idu na ruku članovima LGBTQ zajednice, uključujući Floridu, Tennessee i Texas, a fanovi zamjeraju Taylor što se nije oglasila po pitanju toga.

 

@pattypopculture

Do YOU agree? That Taylor Swift is NOT enough of an ally? 🌈 wait for the end🤯

♬ original sound - Patty

 

U sklopu svoje turneje „Eras“, pjevačica je boravila u Nashvilleu u Texasu. To je bilo točno u trenutku kad su na snagu stupali pojedini zakoni, zbog kojih su pripadnici LGBTQ zajednice očekivali da će Taylor javno na pozornici iskazati neslaganje i dati im podršku.

Taylor je čak 2020. dobila nagradu „Attitude Awards“ zbog svojeg angažmana i zalaganja za LGBTQ zajednicu pa nikome nije jasno zašto sada Taylor šuti i zašto im ne iskaže podršku. Fanovi pišu po društvenim mrežama kako se osjećaju kao da ih je pjevačica iskoristila i izdala. 

fanovi ljuti na taylor swift taylor swift izdala fanove lgbtq zajednica ljuta na taylor swift taylor swift i lgbtq zajednica gay zajednica i taylor swift

Još vijesti