Lista najljepših žena na svijetu

Časopis Maxim svake godine tradicionalno objavljuje svoju „hot 100“ listu najljepših žena na svijetu. Tako je i ove godine objavljen popis najljepših žena u industriji zabave  i pop kulture.

Kako navode u časopisu, one nisu samo lijepe, nego su multitalentirane i uspješne. Dobivaju najbolje filmske ponude, snimaju reklamne kampanje, neke od njih su istinske legende dok druge to tek počinju biti.

Donosimo vam koje su se sve cure pojavile na listi krenuvši od najniže prema najviše rangiranima. 

Hailey Bieber

Gospođa Bieber ponosna je osnivačica vlastite linije za njegu kože. Hailey je doslovce razvalila u skincare industriji, stoga to što se našla na listi, dokazuje da je Maxim Hot 100 pun djevojaka koje su itekako sposobne poduzetnice.

 

 

Izabel Goulart

Postala je Viktorijina anđelica još 2005. godine, a danas sa svojih 38 godina Brazilka izgleda jednako zanosno kao i na početu karijere.

Joan Smalls

34-godišnjakinja je postala prvi latinoamerički model koji je predstavljao kozmetiku Estée Lauder 2011. godine. Iza nje je danas više od 400 odrađenih modnih revija, a ona je postala šesti najplaćeniji model na svijetu

Rosie Huntington – Whiteley

U manekenstvu je od svoje 16. godine, a danas je uspješna poduzetnica i direktorica vlastite tvrtke Rose. Inc.

 

 

Candice Swanepoel

Kako pišu u časopisu Maxim, za ovu ljepoticu, vrijeme kao da je stalo. Bila je na prvom mjestu Maxim Hot 100 2014. godine, a gotovo desetljeće kasnije – ova ljepotica i dalje je na listi.

Barbara Palvin

Manekenka podrijetlom iz susjedne nam Mađarske, bila je Viktorijina anđelica, a i dan danas krasi mnoge naslovnice i snima kampanje za poznate brendove.

Bella Hadid

Već je proglašavana najljepšom ženom, najljepšeg lica na svijetu na temelju „zlatnog reza“ pa je zato ova manekenka dospjela također na ovu listu top 100.

 

 

Cara Delevingne

Cara je lijepa, ali i multitalentirana i uspješna u svemu čega se dotakne. Ona je manekenka, ona je glumica, ima vlastiti brend prošeka, a lansirana je i svoju modnu kolekciju.

Emily Ratajkowski

Upoznali smo je kao djevojku iz spota „Blurred Lines“, Robina Thickea. Od tada je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Ova manekenka autorica je bestselera, a ima čak i vlastiti podcast „High Low with EmRata.

Sydney Sweeney

Mlada glumica dvostruko je nominirana za Emmyja za ulogu Cassie u Euphoriji i za ulogu Olivije Mossbacher u Bijelom lotosu. Njezino vrijeme tek dolazi.

 

 

Zoe Saldana

Nevjerojatno uspješna i nevjerojatno lijepa glumica, u svojoj 44.-oj godini jednako oduševljava kao i njezine mnogo mlađe kolegice s liste.

Jenna Ortega

Nema koga nije osvojila ulogom Wednesday, a svi smo pokušali oponašati njezin kultni ples. Ove je godine njezin „Vrisak VI“ preuzeo kina. Tek joj je 20, a već je toliko toga ostvarila.

Lily-Rose Depp

Kada imate gene od tate poput Johnyja Deppa i mame poput Vanesse Paradis, jednostavno morate ispasti savršeno. Chanelov model pokazala je da nije samo lijepo lice s naslovnice, već se dokazala i kao glumica.

 

 

Jodie Comer

Ova 30-godišnjakinja dobitnica je Emmyja, nominirana je za Zlatni globus, nagrade SAG i Critics Choice.

Joey King

23-godišnjakinja svoju je glumačku karijeru započela sa samo 4 godine. Pamtimo je po ulogama u filmu „The Kissing Booth“, a dobila je i pohvale kritičara za ulogu u kriminalističkoj seriji „The Act“

Isabela Merced

Još jedna vrlo mlada cura koja se našla gotovo na vrhu liste. Već je od rane dobi znala da želi biti glumica pa iako tek ima 22, ostvarila je vrlo zavidne glumačke uspjehe.

 

 

Olivia Rodrigo

Vlasnica Grammyja pokazala je da nema samo senzacionalan glas, već da ima i glumački talent ulogom u High School Musical.

Sadie Sink

Osvojila nas je ulogom May Mayfield u "Stranger Things", a pokupila je pohvale filmskih kritičara ulogom Ellie u filmu "The Whale“.

Sabrina Carpenter

Glumila je u filmovima, u serijama , a uspjela je izdati i albume. Pitamo se kad ova 23-godišnjakinja to sve stiže?

 

 

Samara Weaving

Australska glumica i model, koja je svoju uspješnu karijeru izgradila i SAD-u.

Ana de Armas

Ona je prva Kubanka koja je nominirana za Oscara za najbolju glumicu. Ana nas je osvojila ulogom Marilyn Monroe u filmu „Plavuša“.

 

 

Margot Robbie

Iza nje je toliko fantastičnih filmskih uloga: od Harley Quinn, Tarzanove Jane, kraljice Elizabete ili fatalne Naomi Lapaglia. Ove je godine jedva čekamo vidjeti u kinima u ulozi Barbie.

Ashley Graham – pobjednica

Ovogodišnja pobjednica je plus size manekenka. Kako kažu iz žirija, ona nije samo model, ona je cijeli jedan pokret koji nas podsjeća da se prihvatimo takvi kakvi jesmo. Za Ashley su rekli kako je hodajuće umjetničko djelo i da je kojim slučajem Boticelli živ, ona bi bila njegova Venera. 

 

 

Tko se još sve našao na listi, možete pogledati klikom OVDJE. 

najljepše žene svijeta najljepše cure svijeta lijepe pametne i uspješne

Još vijesti