Liam i Miley

Miley Cyrus zauzela je sve glazbene top ljestvice sa pjesmom „Flowers“, koju je posvetila bivšem suprugu Liamu Hemsworthu.

Pjesma o prekidu i ženskoj snazi osvojila je srca slušatelja diljem svijeta. No osvetnička pjesma razljutila je onoga kojem je posvećena. Prema pisanjima američkih tabloida, Liam priprema tužbu svojoj bivšoj supruzi, jer je pjesma ozbiljno naštetila njegovome ugledu i karijeri.

Navodno je zbog pjesme umalo izgubio ugovor s Netflixom za seriju „The Witcher“, gdje je predviđeno da će zamijeniti Henryja Cavilla.

 

 

Trač o kojem se šuška podijelila je i jedna stranica fanova Miley Cyrus na Twitteru. Par se vjenčao 2018. nakon nekoliko godina veze, a službeno su se razveli 2020. Navodno je 30-godišnja pjevačica saznala za nevjeru svog supruga, što joj je bio poticaj za pisanje pjesme.

Ako je i pokrenuo tužbu, ne znamo hoće li je Liam moći dobiti, jer u tekstu pjesme, njegovo se ime nigdje ne spominje. Jedino što su milijuni diljem svijeta protumačili kako su stihovi posvećeni njemu. No, to je već stvar pjesničke slobode i mogućnosti da stihove svatko tumači na svoj način.

Liam Hemsworth tuži Miley Cyrus Miley i Liam na sudu povreda ugleda pjesma Flowers na sudu zbog pjesme Flowers

Još vijesti