Stephen Baldwin i Hailey Bieber

Hailey Bieber nosi se sa stereotipom da je „nepo-baby“. Mnogi joj predbacuju kako joj je zasigurno bilo lako odrastati u bogatoj obitelji, uz oca i stričeve koji su već bili u showbusinessu te joj time zasigurno olakšali proboj u tom svijetu.

No, možda ipak nije sve onako kako izgleda na prvu. Društvenim mrežama kruži isječak kontroverzne izjave njezinog oca Stephnena Baldwina dok je boravio u Celebrity Big Brotheru. Kroz razgovor s kolegicom iz showa, zamislio je hipotetsku situaciju o tome što bi se dogodilo da netko dođe i uperi pištolj u njegovu kćer.

 

@_danielleeloise #fyp #stephenbaldwin #haileybaldwin #cbbcthrowback #cbbuk #bigbrother #selenagomez #justinbieber ♬ original sound - SweetD

 

„Da netko dođe s mitraljezom i uperi ga u moju kćer i traži od nje da kaže 'reci da Isus ne postoji, ona bi rekla da 'Isus apsolutno postoji', a ja bih je vidio na nebu“, rekao je Stephen Baldwin što misli kako bi se njegova kći Hailey ponašala u takvoj situaciji.

No nije to jedini puta da su zbog izjava Stephena Baldwina ljudi podizali obrve. U intervjuu za Guardian 2010. novinar ga je upitao što bi učinio da mu jedna od njegovih kćeri otkrije da je lezbijka, a druga započne karijeru striptizete.

Kad bi moje dijete počelo raditi u striptiz klubu, prebio bih je“, rekao je Stephen.

 

 

Što se tiče homoseksualnosti, rekao je kako nema ništa protiv onih koji svojom vjerom odbace homoseksualnost i vjenčaju se. Inače, Stephen je čak postao i pastor te na svojim društvenim mrežama često puta vrlo gorljivo brani religiju i vjeru, a vrlo se otvoreno aktivirao i po pitanju politike.

Naime, Stephen je 2016. vrlo otvoreno izrazio podršku Donaldu Trumpu, što je stvorilo nesuglasice između njega i Hailey. Hailey se naime nikad nije slagala s njegovim političkim uvjerenjima, ali je rekla kako nikada ne bi dopustila da politika bude uzrok razdora između nje i njezine obitelji.

Stephen Baldwin kontroverzne izjave oca Hailey Bieber otac Hailey Bieber tata Hailey Bieber

Još vijesti