Jenna Ortega i Percy White

Društvenim se mrežama već danima šire optužbe protiv glumca Percyja Whitea koji se proslavio ulogom Xaviera Thorpea u Netflixovoj seriji „Wednesday“.

No osim optužbi za seksualno nasilje nad maloljetnicama i rasističke ispade u njegovoj prošlosti, internetom sada kruži i snimka s dodjele Zlatnih globusa. Fanovi glumice uočili su kako je Percy neprimjereno dodirivao Jennu.

Naime, mlade su zvijezde zajedno pozirale fotografima i odgovarale na pitanja novinara. Dok je Jenna bila vidno dobro raspoložena, smijala se i glupirala, Percy ju je zagrlio i spustio ruku na njezine grudi. To je ponovio dva puta. Jenna ga je prvi puta ignorirala, ali zato ju je drugi puta iznervirao pa se nervozno izmaknula i dala mu do znanja da joj to smeta. 

 

 

Cure koje su se javile na društvenim mrežama i koje su izašle u javnost s pričom o seksualnom nasilju, zahtjevaju od Netflixa da Percyja izbace iz glumačke postave, jer se boje da neće prestati s maltretiranjem djevojaka, pogotovo sada kad je stekao svjetsku slavu.

Prije optužbi protiv Percyja, neki su fanovi bili uvjereni da Jenna i Percy izlaze i da su u tajnoj vezi. Jenna se po pitanju toga nikad nije oglasila niti bilo što potvrdila, no jedno je očito, bilo joj je veoma neugodno zbog koleginog ponašanja na večeri dodjele Zlatnih globusa.

Percy neprimjereno dodirivao Jennu Percy maltretirao Jennu Ortegu snimke s dodjele Zlatnih globusa Percy iznervirao Jennu Ortegu Jenna se maknula od Percyja

Još vijesti