Selena Gomez

Selena Gomez početkom siječnja je objavila video u kojem prikazuje svoju beauty rutinu i koje sve proizvode koristi prilikom skidanja šminke.

To je bila prilika za internetske trolove i hejtere da ukažu kako joj se na videu cijelo vrijeme tresu ruke.

 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

 

Jedan je čak snimio i video na TikToku kojim je ismijava, a koji je u međuvremenu obrisan s platforme.

Selena je ipak odgovorila na komentare. Podsjetila je ljude kako joj je pred dosta godina dijagnosticirana autoimuna bolest „lupus“, a drhtanje je nuspojava lijekova.

„Hihi, tresem se zbog lijekova za lupus. Također, nisam profesionalac“, napisala je Selena aludirajući na to da je prilikom snimanja videa očigledno imala malu tremu zbog koje su joj se tresle ruke.

 

 

Podsjetimo, zvijezdi je autoimuna bolest dijagnosticirana još 2014. Riječ je o bolesti u kojoj organizam proizvodi protutijela i napada normalno zdravo tkivo. Takva reakcija organizma izaziva oticanja, bol i oštećenje organa. 2017. Selena je zbog lupusa morala na transplataciju bubrega, a o svojim je životnim borbama progovorila u dokumentarcu „My Mind & Me“, koji je svjetlo dana ugledao prošle godine.

Zbog autoimune bolesti Selena koristi posebne lijekove, zbog kojih je u proteklih nekoliko godina skupila i nekoliko kilograma, što je opet bio povod mnogim hejterima da je zbog toga prozovu. I sama Selena je priznala da se zbog toga osjećala nesigurno u sebe i kako je padala u depresiju, ali danas je to sve iza nje, a zlobnim komentatorima zna i vrlo dobro odgovoriti na način da „pobriše“ s njima pod.

Trenutačno uživa u vezi s glazbenikom Andrewom Taggartom.

video Selene Gomez skincare rutina Selene Gomez hejteri prozvali Selenu Seleni se tresu ruke Selena objasnila zašto joj se tresu ruke Selena Gomez i lupus autoimuna bolest lupus

Još vijesti