Halle Berry dok pokušava navući hlače

Vrlo vjerojatno je velikoj većini nas poznata ta situacija: imali ste omiljene hlače u ormaru koje su vam postale premale. Ili ste se vi malo udebljali ili su se one stisle u pranju – nebitno, poanta je da ih opet žarko želite nositi i napravili biste sve da stanete u njih.

Ista se stvar dogodila glumici Halle Berry. Oskarovka je na svom Instagram profilu objavila urnebesni video koji je njezine obožavatelje nasmijao do suza.

Halle naime leži na podu, dok je njezina stilistica Lindsay Flores iznad nje i pokušava joj pomoći da zakopča hlače. Očito je da su Halle hlače premale, ali ona ne odustaje od toga da se uvuče u njih. Borbu dvije žene s hlačama snimio je Hallein dečko Van Hunt.

 

 

Tijekom borbe izgovoreno je mnoštvo psovki, a cijela je akcija uvlačenja u hlače bila popraćena uz mnoštvo smijeha glavnih aktera.

Halle oduvijek ima besprijekornu liniju pa je jedna obožavateljica ispod videa komentirala kako nikad nije očekivala da bi se to njoj moglo dogoditi.

Je li Halle preko zime dobila koji kilogram viška ili su se hlače stisle u pranju ili je naručila krivu veličinu, ostaje nam da nagađamo.

Helle Berry premale hlače glumica se pokušava uvući u hlače hlače se stisle u pranju premale hlače

Još vijesti