Lily James, Stephanie Hsu i Sadie Sink

Nakon dodjele Zlatnih globusa i fantastičnih modnih izdanja s crvenog tepiha prošlog tjedna, jučer su nas opet bez teksta ostavile svečane toalete slavnih zvijezda s 28. dodjele Critics'Choice Awards nagrada.

Riječ je o nagradama koje dodjeljuje udruženje američkih i kanadskih filmskih i televizijskih kritičara, a koje okuplja najveća imena showbusinessa.

No, prije same dodjele nagrada, na crvenom se tepihu održala sjajna modna revija, a pojedince su glumice toliko oduševile da se možemo pitati jesu li neke među njima nove ikone stila

Krenimo redom i pogledajmo najbolja izdanja s jučerašnjeg crvenog tepiha u Los Angelesu.

1. Amanda Seyfried

Glumica je zablistala u metalik zlatnoj Diorovoj haljini s dubokim lađa izrezom.

 

 

2. Anya Taylor-Joy

Zvijezda „Queen's Gambita“, pojavila se u dvodjelnom Diorovom korzetu s naramenicama i prozirnoj suknji A-kroja nude nijanse.

 

 

3. Kate Hudson

Kate je očarala u metalik haljini Oscara de la Rente s mnoštvo resica i cvjetnim aplikacijama u donjem dijelu.

 

 

4. Michelle Williams

Glumica je prošetala crvenim tepihom u metalik zlatnoj haljini Louis Vuittona, na jedno rame. Navodno je za izradu haljine bilo potrebno čak 980 sati da se ručno izveze s 22 350 šljokica.

 

 

5. Daisy Edgar-Jones

Zvijezda „Under Banner of Heaven“, zaustavljala je poglede u Guccijevoj haljini u kojoj su do izražaja došli njezina savršena linija i isklesani trbušni mišići.

 

 

6. Michelle Yeoh

Glumica je oduševila u prekrasnoj halini Caroline Herrere.

 

 

7. Kerry Washington

Kerry je na crveni tepih donijela proljetni ugođaj u Giorgio Armani haljini bez naramenica i s aplikacijama plavih i ružičastih cvjetova.

 

 

8. Angela Bassett

Angela je za crveni tepih odabrala crnu baršunastu haljinu s mnoštvo volana dizajnera Christiana Siriana.

 

 

9. Lily James

Još smo pod dojmom njezine Versace crvene haljine s dodjele Zlatnih globusa, a jučer se Lily pojavila u prozirnoj haljini Oscara de la Rente, o kojoj će se još dugo pričati. Kombinacija starog hollywoodskog glamuroznog izgleda i modernog, pomalo gotičkog i nude izdanja. Lily baš u posljednje vrijeme rastura na crvenim tepisima i čini se da će se premetnuti u novu ikonu stila.

 

 

10. Sadie Sink

Dvadesetogodišnja Sadie, koja je nominirana za najbolju mladu glumicu, na dodjelu je došla u Chanelovoj haljini A-kroja, sa srebrno-zlatnim izvezenim detaljima u gornjem dijelu.

 

 

11. Stephanie Hsu

U Valentinovoj haljini boje breskve, došla je kao pravo osvježenje na crveni tepih i istaknula se u moru crnih i srebrno-zlatnih outfita.

 

 

12. Janella Monae

Glumica je nosila crnu haljinu Vere Wang od naborane svile, s izrezima na bokovima.

 

 

Critics Choice awards najbolje haljine s crvenog tepiha najbolje haljine Critics Choice Awards haljina Lily James crveni tepih Critics’ Choice Awards

Još vijesti