Gigi Hadid i Zendaya

Gigi Hadid i Zendaya otputovale su ovaj vikend u Indiju na otvorenje kulturnog centra Nita Mukesh Ambani u Mumbaiju, gdje se ujedno slavila indijska moda i umjetnost.

Kako bi odale počast domaćinu, obje su zvijezde odabrale sari – tradicionalnu indijsku žensku narodnu nošnju. Njihovi su outfiti bili spoj tradicije i glamura.

Gigi je stigla u zlatnome sariju, ukrašenome šljokicama i perlama. Na obje je ruke imala mnoštvo narukvica. Manekenka je svoju prirodnu ljepotu naglasila nude makeup tonovima, a dugu je kosu skupila u urednu punđu. Gigi se o prethodnom vikendu oglasila i na svom Instagram profilu te je pozvala svoje pratitelje, da ako mogu – neka posjete Indiju

 

 

Zendaya je na crveni tepih stigla sa svojim dečkom Tomom Hollandom, a apsolutno je oduševila tamnoplavim sarijem koji je bio posut srebrnim perlicama, dok je suknja na dnu bila ukrašena upečatljivim cvjetnim motivima.

Iako su Zendaya i Tom pozirali odvojeno na crvenim tepisima, ovo je prvi javni događaj, na koji su, nakon dugo vremena - stigli zajedno 

 

 

gigi hadid i zendaya gigi hadid i zendaya u indiji mumbai kulturni centar u mumbaiju zendaya u sariju gigi hadid sariju

Još vijesti