Gigi Hadid i Tan France

Gigi Hadid potpisala je ugovor s Netflixom i tako se našla u ulozi voditeljice u drugoj sezoni popularnog Netflixovog showa „Next in Fashion“.

Riječ je o showu u kojem se skupina nevjerojatno talentiranih dizajnera natječe za priliku da osvoji nagradu od 200 tisuća dolara. Kroz show dobivaju priliku za samopromocijom, kao i za dijeljenjem svojih modnih dizajna sa svijetom.

„Next in Fashion“ stiže na Netflix 3. ožujka, a svjetlo dana ugledao je i trailer.

„Hej, hej, draga. Nitko te ovdje nije naručio zbog manekenstva“, viče joj na početku trailera njezin kolega i suvoditelj Tan France i dodaje: „Imaš pravi posao za obaviti“.

U kratkim scenama vidimo kako Hadid razgovara s modnim dizajnerima koji se natječu za nagradu, ali ih i pokušava opustiti konstatacijom kako bi moda prije svega trebala biti zabavna. Također vidimo Gigi u legendarnom crvenom Versace uskom kombinezonu s voluminoznim kaputom, koji je nosila na Met Gali 2022. godine.

 

 

Lijepa se manekenka o svemu pohvalila na svom Instagram profilu.

„Proveli smo posebno i zabavno vrijeme s ovim dizajnerima i jedva čekam da ih upoznate“, napisala je Gigi, a mi ne sumnjamo da je briljirala u svojoj voditeljskoj ulozi.

 

Gigi Hadid i Netflix Gigi Hadid i Tan France Gigi Hadid voditeljica Gigi Hadid voditeljska uloga Netflixov show Next in Fashion

Još vijesti