Kate i Meghan

Princ Harry šokirao je svijet detaljima iz svojih memoara koji su u slobodnoj prodaji diljem svijeta.

Među nekim od najsočnijih pikanterija je opisivanje detalja sukoba koji su se dogodili između njegove supruge Meghan i princeze Kate Middleton, čime su potvrđena nagađanja i tračevi da odnosi između dvije šogorice nisu bili bajni.

Povod sukoba bila je haljina malene Charlotte koju je djevojčica trebala nositi na dan vjenčanja Harryja i Meghan.

 

 

Kate je poslala Meghan poruku u kojoj se žali da je haljina za Charlotte previše velika te da je Charlotte plakala dok ju je oblačila.

Meghan nije odmah na to odgovorila jer je bila u kaosu oko planiranja vjenčanja.

No sljedećeg jutra joj je predložila da odvede Charlotte kod dvorskog krojača u palaču da sredi djevojčici haljinu, kao što su to uostalom napravile i druge mame.

No, Kate je tada presjekla u porukama i rekla što misli.

„Ne, sve haljine se trebaju prepraviti“, rekla je Kate naglasivši da je o svemu razgovarala sa svojim dizajnerom vjenčanja, koji se složio s njom.

Meghan je podsjetila Kate na dramu koju im je prije vjenčanja priredio njezin otac, aludirajući na to da se nema vremena baviti trivijalnostima poput haljina za male djeveruše, ali Kate je bila neumoljiva.

„Svjesna sam situacije, ali i haljina. Vjenčanje je za samo četiri dana, a haljine nisu dobre“, napisala je Kate jasno što misli.

„Ako haljina nije dobra, odvedi Charlotte krojaču, jer čeka cijeli dan“, odgovorila je Meghan.

„Dobro“, napisala je kratko i jasno Kate, shvativši da Meghan neće prihvatiti njezin prijedlog o šivanju novih haljina.

Kako je Harry opisao u svojim memoarima, Meghan su Kateine poruke toliko uznemirile, da ju je našao na podu palače kako plače.

 

 

U medijima je isplivala priča kako je Meghan rasplakala Kate, no situacija je bila potpuno drugačija. Kate je rasplakala Meghan. Kad je shvatila posljedice svojeg ponašanja, odlučila joj je poslati ispriku uz buket cvijeća.

Pripreme oko vjenčanja za svaku mladenku predstavljaju stres, a kolika li je tek količina stresa kad znate da će vašu svadbu pratiti milijarde, znaju najbolje Kate i Meghan.

Kate je htjela najbolju haljinu za svoju Charlotte, Meghan se nije pak imala vremena ni volje baviti s time i eto povoda za sukob.

sukob Kate i Meghan Meghanino vjenčanje Kate rasplakala Meghan sukob oko haljina za djeveruše haljine za djeveruše Charlotte plakala

Još vijesti