Holivudske veze i brakovi koji su propali

Kad je dvoje zgodnih glumaca skupa u filmu, publika ne može prestati nagađati je li ta kemija na filmskom platnu i malim ekranima bila stvarna ili su njihove glumačke sposobnosti jednostavno tako fantastične?

Hollywood ima visoku stopu razvoda, ali ima i smisla zašto. Holivudski glumci tijekom snimanja filmova imaju ubitačne rasporede, često su razdvojeni tjednima i mjesecima od svojih stvarnih supružnika ili partnera, a kako bi filmovi uspjeli – nerijetko se moraju zbližiti sa svojim filmskim partnerima i kolegama.

Zbog toga postoji niz filmova koji su krivci za propast brakova slavnih, a mi vam donosimo listu filmova i najvećih afera koje su se dogodile na setovima i uništili brakove i veze.

1. Mr & Mrs. Smith

Snimanje ovog filma uništilo je brak Jennifer Aniston i Brada Pitta. Iako je Jennifer u zahtjevu za razvod navela „nepomirljive razlike“ kao jedan od razloga, njezin suprug je kasnije izjavio da se tijekom snimanja filma fatalno zaljubio u Angelinu. Tako je nastala „Brangelina“, jedan od najljepših holivudskih parova – kako su tepali Angelini i Bradu.

2. Daredevil

Kada su Ben Affleck i Jennifer Garner počeli snimati Daredevila 2002. oboje su imali partnere. Ben je taman sklopio zaruke s Jennifer Lopez, dok je Garner bila u braku sa Scottom Foleyem. Unatoč tome što ni jedna strana nije priznala šuškanja o aferi na setu, godinu dana nakon premijere Daredevila, Affleck je raskinuo zaruke s Lopez, a Garner se razvela od supruga. Tek 10 godina nakon tog događaja, Ben je priznao kako se zaljubio u Garner na snimanju filma.

 

3. Green Lantern

Iako to nisu nikada potvrdili, ali postoje tračevi da su se Ryan Reynolds i Blake Lively zbližili na snimanju ovog filma još davne 2010. Njih su se dvoje družili i izvan radnog vremena pa su ih paparazzi snimili po ulicama New Yorka, a čini se kako je to prijateljstvo uništilo njihove dotadašnje veze. Blake je tada bila u vezi s Pennom Badgleyem, a Ryan je bio u braku sa Scarlett Johansson. Ubrzo nakon završetka snimanja filma, Blake je prekinula s dečkom, a Ryan se razveo od supruge. Dvoje zaljubljenih golupčića vjenčalo se vrlo brzo, već 2012. godine.

 

 

 

4. Rum Diary

Johnny Depp bio je u vezi s francuskom glumicom i modelom Vanessom Paradise dugih 14 godina i s njom dobio dvoje djece, no onda se 2011. tijekom snimanja filma zaljubio u Amber Heard. Usprkos razlici od 25 godina, Depp se vjenčao s Amber 2015. a javnost je par godina kasnije bila svjedokom mučne brakorazvodne parnice i razvoda teškog milijune dolara.

 

@sinecamp #JohnnyDepp ve #AmberHeard #TheRumDiary ♬ Sway - Michael Bublé

 

 

5. Snow White and The Huntsman

Nakon snimanja „Sumraka“ ljubav s filmskog platna postala je stvarnost. Tako su na radost obožavatelja Kristen Stewart i Robert Pattinson počeli hodati zajedno. Ona je imala 19, a on 23 kad su počeli izlaziti. Njihova veza potrajala je tri godine, točnije do 2012. kada je američki tabloid Us Weekly slomio srca Pattinsonu i milijunima obožavatelja ovog para, objavivši fotografije Kristen s gotovo dvadeset godina starijim redateljem filma o Snjeguljici i lovcu. Na tim je fotkama bilo više nego jasno kako Kristen izmjenjuje nježnosti s Rupertom Sandersom pa je s ovime i službeno završila saga o Belli i Edwardu.

 

@simplysimone #greenscreen #fyp ♬ original sound - Simone Umba

 

 

filmovi zbog kojih su propali brakovi kad snimanje filma uništi brak kad snimanje filma uništi vezu holivudski brakovi propali zbog snimanja filma

Još vijesti