Galerija Damiano David Damiano David i Giorgia Soleri +0 screenshot/instagram/ykaar

TikTokom kruži video u kojem pjevač grupe Måneskin ljubi drugu djevojku u nekom noćnom klubu.

Na društvenim mrežama ljudi su počeli s prozivkama mladog Talijana, koji je od 2014. godine, u vezi s influencericom Giorgiom Soleri. Optužili su ga za prevaru.

 

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale - valeeebarba

 

Damiano je na svom Instagramu podijelio story kojim je objasnio kako nije izdao niti prevario Giorgiu, jer su njih dvoje prekinuli prije nekoliko dana.

„Jako mi je žao što je ovaj video objavljen“, napisao je Damiano i priznao kako se nije znao nositi sa situacijom i da je stvarno sve to njegova greška.

screenshot/instagram/ykaar

„Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ovog trenutka“, stoji u njegovoj objavi.

Nejasno je koji je razlog ovakvog prekida, jer do nedavno su oboje objavljivali zajedničke fotke na društvenim mrežama i djelovali sretno.

Kako talijanski mediji pišu, djevojka s kojom je Damiano uhvaćen je Martina Taglienti, manekenka iza koje su već brojne reklamne kampanje i modne revije.

 

 

Damiano David i Giorgia Soleri damiano david prekinuo s curom damiano david prekid veze damiano david ljubi manekenku martina taglienti i damiano david

Još vijesti