Galerija Rihanna i Asap Rocky Rihanna i ASAP Rocky +0 Rihanna i ASAP Rocky

Čini se kako Rihanna i A$AP Rocky vode poprilično užurban život, jer uvijek i svugdje kasne.

Doslovce su zadnji stigli na Met Galu i to satima nakon otvorenja, a pojavljivanju na crvenom tepihu prethodila je mala nezgoda.

Naime, Rihanna i A$AP odsjeli su u hotelu Carlyle, gdje su se trebali spremiti i odakle su trebali krenuti na najprestižniji modni događaj godine. No, u taj su hotel stigli poprilično kasno i to odvojeno. Dok je Rihanna stigla na glavna vrata okružena osiguranjem, Rocky se (iz nepoznatog razloga), našao iza zaštitne ograde gdje se pokušao probiti među obožavateljima koji su čekali da vide omiljenu zvijezdu prije Met Gale.

 

 

U videu koji kruži na društvenim mrežama možemo vidjeti repera kako se probija kroz gomilu, odjeven u crnu majicu s kapuljačom i s tamnim sunčanim naočalama. Dok je preskakivao barikadu, kao oslonac mu je poslužila jedna djevojka. Doslovce se odskočio s rukom na njezinoj glavi. 

Djevojka po imeni Maddy na svom je Twitter profilu podijelila selfie sa nakrivljenim dioptrijskim naočalama i razbarušenom kosom, uz natpis „A$AP Rocky me doslovce preskočio“.

 

 

No, 34-godišnji reper nije mogao ignorirati ovaj selfie. 

„Lol, moja krivica dušo“, napisao je on podijelivši njenu fotku na svom Twitter profilu, a nakon toga ju je i zapratio kako bi se ispričao za svoj nesmotreni čin. 

A$AP Rocky i obožavateljica A$AP Rocky se ispričao obožavateljici A$AP Rocky se ispričao na Twitteru

Još vijesti