Britney Spears

Pjevačica Britney Spears nedavno je zabrinula javnost zbog scene koju je priredila u jednom restoranu u Los Angelesu.

Počela je vikati i nepovezano govoriti, a sve je to ličilo na jednu poprilično maničnu epizodu, koja je čak uplašila i njezinog supruga Sama Asgharija koji je glavom bez obzira izletio iz restorana.

O cijelom se incidentu Britney oglasila na svom Instagram profilu.

„Sigurna sam da je mnoge nasmijao moj video iz restorana, čak je i moja najbolja prijateljica jedva dočekala da mi ga pošalje. Znam da su mediji pisali o tome kako sam bila pijana“, napisala je Britney u objavi ispod koje je isključila mogućnost komentiranja.

 

 

„Tako sam polaskana što o meni govore kao o manijaku, a onda imaju hrabrosti pisati o svim negativnim stvarima koji su mi se dogodile u prošlosti… Bilo kako bilo, iskreno, znam da nikoga nije briga što ja radim. Dosadno mi je pisati ovo kao prokleti idiot“, zaključila je pjevačica koja je u prošlosti vodila brigu s mentalnim zdravljem.

Mnogi korisnici na društvenim mrežama osuđuju osobu koja je snimala Britney i tu scenu pustila u javnost.

Podsjetimo kako je Britney dugih 13 godina bila lišena poslovne sposobnosti te u potpunosti pod nadzorom svog oca, koji je imao potpunu kontrolu nad njezinim životom, karijerom i financijama.

Njezini su obožavatelji pokrenuli 2020.-te pokret #freebritney, kako bi bivša tinejdžerska zvijezda prestala biti robinjom svoga oca. Nakon što joj je vraćena njezina poslovna sposobnost, Britney se zahvalila svima koji su digli glas zbog nje.

Proživljava li Britney novu mentalnu krizu i kako se stvarno osjeća, ostaje nagađati.

Britney Spears se oglasila o incidentu incident Britney Spears

Još vijesti