Britney Spears i Victor Wembanyama

Nekadašnja tinejdžerska pop princeza našla se u Las Vegasu u istom hotelu kad i mlada košarkaška zvijezda Victor Wembanyama.

Kad je vidjela 19-godišnjeg NBA igrača u casinu, i ona je, kao jedna od obožavateljica, htjela fotku. Dok se pokušavala približiti Victoru, spriječilo ju je njegovo osiguranje i to na poprilično grub način. Jedan od članova osiguranja udario ju je toliko jako da je pala na tlo.

 

 

 

Navodno je Britney Victoru prišla s leđa i potapšala ga po ramenu, što je bilo dovoljno da tjelohranitelj reagira i leđima zaštiti mladog košarkaša, dok je u tom momentu srušio Britney. Kako piše američki portal TMZ, riječ je o Damianu Smithu, a pjevačičin tim je protiv njega podnio kaznenu prijavu.

Navodno se tjelohranitelj ispričao Britney, uz opasku „razumijete kako je već to, kad vas preplave obožavatelji“ i Britney je to prihvatila. Također je rekao, da nije znao tko je ona dok ju je udario.


 

Dok se dogodio taj incident, s Britney je bio i njezin suprug Sam Asghari, koji se na svom Instagram profilu osvrnuo na cijeli slučaj.

„Nasilno ponašanje zaštitara izvan kontrole, ne bi trebalo baciti sjenu na postignuća sjajnog mladića u usponu. Krivnja bi trebala pasti na kukavicu koja je ovo učinila, ljude koji su ga zaposlili bez odgovarajuće provjere i sustavnu kulturu zanemarivanja žena u sportu i zabavi“, napisao je Sam. 

 

 

 

Britney Spears incident Britney Spears pljuska Britney Spears htjela fotku s košarkašem Britney Spears i incident s osiguranjem Britney Spears i Victor Wembanyama košarkaš Victor Wembanyama

Još vijesti