J.Lo i Kim Kardashian

Društvene su mreže ovih dana bile preplavljene slikama okićenih božićnih drvaca i zajedničkih fotografija obitelji koje su se okupljale za blagdane.

Slavne su osobe također podijelile fotografije i snimke sa svojih blagdanskih proslava. Ima tu svega, od onih koji su u opuštenim izdanjima preko zabavnih božićnih fotosessiona do luksuznih zabava, a čak i nekih koji su Božić dočekali u badićima.

Idemo redom.

Millie Bobby Brown

Glumica je na svom Instagramu podijelila fotku s nepoznate tropske lokacije. Kako je crvena boja blagdanska, i ona se odlučila za crveni badić, a look je zaokružila prekrasnim cvijetom u kosi. Ispod fotke je bio jednostavan natpis: „Sretan Božić“

 

 

Nicole Scherzinger

Još jedna slavna osoba koja je uživala u suncu i moru ovog Božića. Pjevačica je provela blagdanski vikend na svojim rodnim Havajima, okružena prijateljima i obitelji, a neizostavni dio outfita bili su i božićni džemperi, s kratkim rukavima-doduše.

 

 

Taylor Lautner

Ovo je prvi Božić koji su najzgodniji vukodlak i njegova supruga dočekali kao bračni par. Blagdane su proveli s prijateljima. Uživali su u božićnoj rasvjeti, snježnim pahuljicama, a glumac nije odolio prepustiti se face paintingu.

 

 

Kim Kardashian

Kim se baš sredila za božićne blagdane i već tradicionalnu božićnu zabavu koje organiziraju sestre Kardashian i Jenner. Glamurozna srebrna Versace haljina stajala joj je kao salivena, a obožavatelje je iznenadila još jednom promjenom. Službeno se vratila svojoj prepoznatljivoj crnoj kosi nakon godinu dana eksperimentiranja s plavom bojom.

 

 

 

 

Lionel Messi

Nakon što je pobijedio na Svjetskom prvenstvu, nogometaš i njegova supruga Antonella pokazali su kako izgleda Božić u njihovome domu. Nasmiješena obitelj Messi pozira ispred božićnog drvca.

 

 

 

Rita Ora

Pjevačica je blagdane provela kod kuće u Londonu. Pofotkala se ispred božićnog drvca, pokazala svoju bogatu blagdansku trpezu i podijelila recept za blagdanski punč od tekile.

 

 

Lindsay Lohan

Glumica je ispred božićnog drvca pozirala sa svojim suprugom Baderom Shammasom, s kojim se vjenčala ove godine u travnju

 

 

Dwayne Johson

Glumac se odjenuo u kostim Djeda Mraza. Kostim, naravno, nije imao dugačke rukave. Znamo Dwayne, htio si obožavateljicama još jednom pokazati svoje bicepse.

 

 

 

Dua Lipa

Zvijezda je počastila svoje pratitelje fotkom sebe ispred šarenog božićnog drvca. Također je pofotkala i blagdanski stol te preslatkog kućnog ljubimca.

 

 

Heidi Klum

Objavila je videozapis u kojem se umotava u papir za zamatanje poklona uz natpis: „Upravo zamatam božićni dar za svog muža“. Hvala Heidi na ideji, tako bismo i mi mogli sljedeće godine.

 

 

 

Jennifer Lopez

U potpunosti je svoj outfit uskladila s blagdanskom dekoracijom u kući. Njezina plava haljina savršeno je pristajala uz plavo – srebrni bor. Crvene mašnice i crveni detalji na odjeći isto su tako išli savršeno uz svečani blagdanski stol. Na sve je J.Lo mislila.

 

 

 

 

 

Kako su slavni proveli Božić Božić u domovima slavnih celebrity božić

Još vijesti