Beyonce

Beyonce je u posljednjih nekoliko godina uzela malo dulji predah i živjela daleko od svjetla pozornica. No, pop kraljica se vratila u punom sjaju i izgleda bolje nego ikad.

Nakon šest godina stanke, objavila je album „Renaissance“ te krenula na svjetsku turneju koju je započela spektakularnim nastupom u Švedskoj, a do kraja lipnja trebala bi nastupati još u Bruxellesu, Londonu, Barceloni, Amsterdamu, Hamburgu i Frankfurtu.

Sudeći po reakcijama obožavatelja na prvi koncert, osim glazbene, bila je to i prava vizualna poslastica. 

 

 

Na turneji kraljicu popa prati i njezina obitelj, suprug Jay-Z i 11-godišnja kći Blue Ivy. Kako Beyonce čuva privatnost svoje djece i ne objavljuje baš njihove slike po društvenim mrežama, fanove je poprilično iznenadilo kad su vidjeli koliko je Blue Ivy narasla i koliko se promijenila.

Na Twitteru kruži videosnimka Blue Ivy sa slavnim tatom, dok prate Beyoncein nastup. „Menadžerica Ivy je tu kako bi se pobrinula da sve teče glatko“, stoji u opisu videa.

Ljudi su ispod objave na Twitter profilu počeli pisati kako je s godinama sve više počela sličiti slavnoj mami.

„Copy-paste“ i „Mini Beyonce“ bili su samo neki od komentara fanova slavne pjevačice.

Beyonce i svjetska turneja Blue Ivy Beyonceina kći Blue Ivy na Beyonceinom koncertu koncert u Stockholmu Blue Ivy i Beyonce

Još vijesti