Ariana Grande i Bella Hadid

Bella Hadid oglasila se na društvenim mrežama kako bi iskazala svoju potporu pjevačici Ariani Grande.

Ariana je naime na TikToku objavila video zbog zlobnih komentara hejtera i trolova, na račun njezinog izgleda te je objasnila zašto smatra da nije uredu da se izgled njezinog tijela uopće komentira.

Zbog svega ovoga, na svom je Instagram profilu reagirala Bella. Belline riječi prikupile su mnoštvo pozitivnih reakcija i lajkova, a čak joj je i sama Ariana napisala u komentarima da voli nju i njezino veliko srce.

Što je to točno Bella napisala?

„Nikada ne znaš s čime se netko psihički ili fizički nosi. Bolest ili depresija, tuga ili bol u srcu. Jednostavno ne znaš i nikad nećeš znati dok ne provedeš jedan dan u tuđim cipelama“, napisala je manekenka koja i sama vodi bitku s mentalnim zdravljem.

 

 

„Umjesto neželjenih savjeta ili mišljenja, osuđivanja ili agresije, samo pokušajte pružiti ruku pomoći i budite ljubazni. Uvijek postoji razlog za način na koji ljudi izgledaju/osjećaju se, stoga pokušajte biti obzirni, pogotovo kada nekoga ne poznajete ili ne znate kroz što je prošao. Instagram nije stvaran i moramo pogledati dublje i podsjetiti se da smo svi samo ljudska bića koja daju sve od sebe“, izjavila je Bella pozivajući ljude da zapamte to kad budu davali razne zle komentare ispod nečije objave na društvenim mrežama.

Tako nas je Bella podsjetila zašto je važno da budemo dobri jedni prema drugima i da razmislimo prije nego što ostavimo bilo kakav komentar na račun izgleda druge osobe, jer nikad ne znamo kroz što taj netko prolazi i kako će se osjećati nakon što vidi, pročita ili čuje zlobne riječi.

bella hadid podrška ariani grande komentar belle hadid iz kojeg svi učimo bella hadid pjevačica ariana grande

Još vijesti