Buket cvijeća i krafne

Međunarodni dan žena nam je stigao. Slavi se svake godine 8. ožujka, a iako možda nije popularan u većini svijeta, popularan je kod nas.

Kada se slavi neki posebni blagdani, ne moraš kupovati osobama u svom životu velike i skupe poklone, već sitnice kojima ćeš im pokazati da ti je stalo i da misliš na njih. Za Dan žena možeš nekom lijepom gestom ili malim poklonom iznenaditi i djevojke i žene u svom životu. Mami, curi, sestri ili prijateljici možeš za ovaj dan kupiti neku malu sitnicu. Neće to očekivati, ti nećeš potrošiti puno novaca, a razveselit ćeš jednu ženu na njen dan! Donosimo ti mali vodič poklona koji su idealni za ovu priliku.

1.Buket tulipana
Buket cvijeća je uvijek dobra ideja kada želiš nekome pokloniti sitnicu, mali znak pažnje. Pošto ruže, koje svi vole kupovati, možda nisu najidealnije jer ih uvijek svi kupuju, možeš baciti oko na tulipane, kojima je taman krenula sezona. Drugačiji su i odlična opcija za svaku ženu u tvom životu. No, koje god cvijeće da odabereš, nećeš pogriješiti.

2.Kutija krafni iz Crofne
Crofna je idealno odredište kada trebaš neki slatki poklon za nekoga. Tko ne voli jesti slatko? U Crofni imaju toliko različitih opcija krafni, a možeš i uzeti onoliko koliko je u tvom budžetu. S obzirom da su sve krafne koje imaju totalno slatke, čak i jedna ili dvije mogu biti idealne za poklon i izgledati lijepo.

 

 

3.Odlazak na večeru
Ako želiš nešto što je korak dalje, onda odvedi tu osobu na večeru ili ručak. Ili desert. Što god ti srce želi i što misliš da bi se i njoj najviše svidjelo. Gdje ćeš ju odvesti? Pa tamo gdje i inače znaš da voli jesti, ne može jednostavnije.

4.Nakit nekog malog proizvođača nakita poput Nola nakit ili bilo kojeg drugog
Možda je malo kasno, ali ako znaš nekoga tko radi nakit i iz tvog je grada, još se možeš ugurati i kupiti neku sitnicu za onu dragu žensku osobu u svom životu. Mali proizvođači nakita su puno jeftiniji nego da nakit kupuješ u nekoj zlatarni, a može izgledati puno bolje i jedinstvenije.

 

 

5.Omiljena bombonjera
Ne moraš puno razmišljati niti ići tko zna gdje po poklon. I bombonjera iz tvog kvartovskog dućana je mali znak pažnje. Taman stigneš na putu doma iz škole stati i uzeti omiljenu svoje mame.

6.Kozmetika poput slatke kremice za ruke ili laka za nokte
Ukoliko pak ženska osoba u tvom život obožava šminku, kozmetiku i takve stvari, skok do drogerije po neku sitnicu. Mali lak za nokte, krema za ruke ili parfemić ukoliko imaš veći budžet mogu biti ono što će tu osobu oduševiti.

 

 

7.Mirisna svijeća
Jedna od opcija ti može biti i mirisna svijeća. Njih ima na svakom koraku i može biti dobra ideja za nekoga tko je i stariji, ali i za nekoga tko je mlađi. Svi vole fine mirisne svijeće!

8.Čestitka
Nekada je i ono najjednostavnije zapravo nekada najbolje. Čestitka nije ništa fensi, ali je mali znak pažnje koji će sigurno svakome izmamiti osmjeh na lice. Napiši u nju nešto lijepo ili šaljivo, ovisno o tome kakva je osoba kojoj poklanjaš čestitku.

Dan žena pokloni za dan žena mali znak pažnje što pokloniti za dan žena ideje za poklone za cure

Još vijesti