Puder na bijeloj košulji

Izlaziš van, našminkana si i počešljana, a imaš pripremljenu i odjevnu kombinaciju. Sad još samo preostaje oblačenje. No, kakav si „baksuz“, umrljala si majicu sa puderom. Nastaje panika, a ljuta si sama na sebe, jer ti se ista stvar dogodila već stoti puta.

Netko bi rekao da si šminku mogla nanijeti i nakon oblačenja, ali opet se može dogoditi isto: što ako ti se puder prolije po hlačama ili što ako se sjenilo u prahu prospe po tvojoj majici.

Čini se da nikako nije dobro i da što god napravila, uvijek riskiraš. No ne očajavaj, jer jedna je blogerica došla do briljantne ideje za rješenje ovog problema.

Dakle, sve što ti treba je kapica za tuširanje koju stavljaš preko lica, a onda bez straha možeš preko glave navući što god da treba. Šminka ostaje besprijekorna, a roba čista.

 

 

Sjeti se samo koliko si puta prilikom shoppinga naletjela na neki divan komad robe, koji je bio zamrljan puderom i na kojem je netko doslovce ostavio obris svoje face. Eto, takvim bi curama posebno trebala ovakva kapica.

Malo pažnje prilikom oblačenja ili kao što je preporučila jedna samoborska influencerica u usponu: prebacivanje kose preko našminkanog lica može biti jednako učinkovito. Naravno, za to morate imati dugu kosu

Poslušajte jedan od ovih savjeta i izbjegnite ostavljati mrlje od šminke po odjeći. 

odjeća uprljana šminkom trik kapica za tuširanje odjeća uprljana puderom kako ne uprljati odjeću šminkom

Još vijesti