Sretan par

Kao što se muškarci žale da ne razumiju žene, tako ni mi cure ne možemo baš uvijek pročitati naše dečke.

Kako se on zapravo osjeća u vezi i voli li me stvarno, samo su neka od pitanja koja nam prolaze glavom.

No, ovo su neke od sitnica po kojima možeš prepoznati da tvoj dečko misli na tebe i da mu je stalo do tebe, možda još i više nego što si mogla uopće zamisliti.

1. Često te se sjeti

Svako malo ti u toku dana pošalje neku poruku, kakav meme ili kakvu smiješnu šalu, koja ga je baš podsjetila na tebe. Ponata je da ga stvari podsjećaju na tebe i da uvijek želi nešto podijeliti s tobom.

2. Sjeća se detalja o tebi i sitnica na koje si i ti zaboravila

Zna koja je tvoja omiljena hrana, sjeća se priče kako si zaradila onaj mali ožiljak koji imaš na čelu pa čak te i podsjetio da je sutra rođendan tvojoj teti koja ti kupuje najbolje poklone pa bi bio red da čestitaš. Kad si u vezi s dečkom kojemu se ne sviđaš, takav će te tri puta pitati istu stvar. No dečko kojemu se stvarno sviđaš, on će itekako biti pozoran dok pričaš i pamtit će sve detalje.

3. Aktivan je na tvojim društvenim mrežama

On stalno lajka i komentira tvoje objave, bilo da je to Instagram, TikTok, Facebook ili nešto treće. Nije mu problem objaviti fotku s tobom na društvenim mrežama niti mu smeta ako si ga ti označila na zajedničkim fotografijama.

4. Ne sakriva te od prijatelja ili obitelji

I ne samo to da te nije sakrio od njih, već kroz razgovor shvaćaš da oni puno toga znaju o tebi. Ako imaju puno informacija, to samo znači da im tvoj dečko često govori o svojoj djevojci. Ako pak često govori o svojoj curi, to znači da si mu stalno u mislima.

5. Pita te za mišljenje

I ne samo da te pita za mišljenje, već ga stvarno i cijeni. Neće donositi odluke samostalno, već i tebe uključuje u to. To isto tako znači da te poštuje.

6. Spreman je na kompromise

Prava ljubav može omekšati i najtvrđe orahe. Često se u vezama nađemo u situaciji da naš partner želi jedno, a mi drugo. No, on je uvijek spreman naći se na pola puta, žrtvovati se pa čak i u potpunosti popustiti ili odstupiti od onog što je zastupao ranije.

7. Kada govori o svojoj budućnosti, i ti si u njoj

Bilo da govori o planovima nakon srednje ili o planovima za faks, razmišlja kamo ćeš i što ćeš ti i kako će se to reflektirati na vašu vezu.

 

 

dečki i veze kako znati da je ozbiljan i vezi kako znati da te stvarno voli sitnice po kojima znaš da te voli

Još vijesti