Sramežljiva cura na spoju s dečkom

Odlazak na prvi spoj nekako najčešće podrazumijeva izlazak u neki kafić gdje će dvoje moći popričati uz kavu.

Ako niste baš nešto komunikativni i ako se isto tako dogodi da onaj s kojim ste izašli na spoj ne voli puno pričati, može se dogoditi da klasičan spoj u kafiću ispadne „fail“ i da više puta nastane ona duga i neugodna tišina, jer ni on ni vi ne znate od uzbuđenja o čemu biste mogli pričati.

Evo kamo biste se sve još mogli zaputiti na prvi spoj, a da to nije nužno kafić. Ponekad su primjerice izlasci na otvorenom najbolji, jer ne stvaraju toliko intimnu atmosferu pa imate i više šanse upoznati jedno drugog. 

1. Šetnja parkom ili nasipom ili uz rivu

Ovisno o tome gdje živite, što vam je bliže ili draže, ali zašto ne biste svoj prvi dejt proveli u šetnji? Hodanje može pomoći u održavanju komunikacije, dok usputno prolazite pored različitih zanimljivih stvari koje možete komentirati i o kojima možete razgovarati. Plus, vaš brojač koraka zabilježit će također neke brojke pa ćete se na kraju dana osjećati još bolje.

2. Bicikliranje

Ako i vi i on imate bicikle i volite bickliranje, zašto prvi dejt ne biste proveli na svježem zraku? Dogovorite se i unaprijed isplanirajte neku rutu. Napravite kraće pauze kako biste mogli stati, malo odmoriti i popričati. Očito je bicikliranje već prvi zajednički interes koji imate, a uz sve to: na ovaj spoj ne morate potrošiti niti centa.

3. Odlazak u zoološki vrt

Odlazak u zoološki vrt može isto biti jedan od načina da upoznate nekoga. Teško da ima ljudi koji ne vole životinje pa možete provesti svoj prvi dejt u opuštenom okruženju. Možete naučiti nešto novo o životinjama i pri tome se zabaviti u dobrome društvu.

4. Istražite lokalne događaje

U proljetnim i ljetnim mjesecima ima više događanja na otvorenom, poput raznih festivala ili buvljaka. Osim uobičajenih razgovora na prvom spoju, odlaskom na ovakva događanja imate priliku u zabavnoj i energičnoj atmosferi nekoga upoznati puno bolje.

5. Odite na utakmice ili sportska događanja

Ako ste oboje fanovi sporta, zašto ne biste proveli svoj prvi dejt u navijačkoj atmosferi.

6. Izađite na koncert

Ako je vaš omiljeni bend u gradu, kupite karte za koncert. Koncerti mogu biti definitivno cool mjesto za prvi spoj s obzirom da živa glazba uvijek stvara zabavnu atmosferu i pozitivnu energiju. Plus, ako vaš dečko koji vam se sviđa ima isti ukus za glazbu, vjerojatno ćete imati i drugih zajedničkih stvari.

7. Posjetite muzej ili galeriju

Neovisno o tome za što ste se odlučili, ali planiranje sastanka u muzeju ili galeriji može vam dati materijala za raspravu. K tome, možete još otkriti zanimljive pojedinosti o nečijim preferencijama ili iskustvima.

8. Volontirajte

Volontiranje je sjajan način da se vas dvoje povežete jedno s drugim, ali i sa zajednicom. Pronađite nešto prema čemu ste vi i partner strastveni i dogovorite volontiranje npr. u skloništu za pse ili se pridružite kakvoj utrci u dobrotvorne svrhe. Možda ćete upravo kroz volontiranje naučiti jedno o drugome više nego na običnim kavama.

 

kamo za prvi spoj ideje za izlazak na prvom dejtu prvi dejt kamo na prvi dejt

Još vijesti