Prekid veze

Možda ste mogle čuti termin „iznenadni prekidi“. No, u stvarnosti je iznenadno okončanje veze rijetkost.

U većini slučajeva, postoje te neke sitnice prema kojima između redaka možeš pročitati da tvoj dečko nije sretan te da želi okončati vaš odnos

Ako već i sama osjećaš da među vama dosta toga ne ide baš glatko, a ako čuješ da ti postavlja neka od sljedećih pitanja koje ćeš vidjeti u nastavku teksta, nemoj baš zatvarati oči prema jasnim znakovima i pripremi se lagano na ono što dolazi, a to je očiti prekid veze.

1. Kamo ide ova naša veza?

Možda razmišlja o prekidu pa se nada da ćeš i ti dati neki negativan odgovor na ovo pitanje. Tako će on moći jednostavno predložiti da se raziđete, jer je to najbolje za oboje.

2. Jesi li uopće sretna sa mnom?

Ako ovo pitanje dolazi kao grom iz vedra neba, znači da on želi preispitati tvoj stav o vašoj vezi. Naravno, ako i sama primjećuješ da s vama nije sve kao što je bilo prije, to ćeš spomenuti, a njemu će to biti još jedan od argumenata da prekinete. Dakle, ako potvrdiš da ni ti nisi sretna, njemu će to biti jedan od dokaza da se sada morate razići.

3. Što želiš od naše veze?

On zna da se vaše vizije i planovi za budućnost razlikuju. Možda ti u glavi vrtiš bajku u kojoj ste vas dvoje glavni likovi i živite sretno do kraja života, a on je možda željan slobode, provoda i ima prioritete koji su potpuno suprotni od tvojih. Ovakvim pitanjem on te želi sam dovesti do zaključka kako su vaši planovi i vizije budućnosti totalno dijametralni pa bi ti bilo i najbolje da sama doneseš zaključak.

4. Voliš li me?

To su pitanje sklonije postavljati cure, nego dečki. Dečki će prije pokazati dijelima, nego riječima, da te vole. Ako ti je postavio takvo pitanje, želi znati kakvi su tvoji osjećaji. Ako kažeš da ga ne voliš kao prije, past će mu kamen sa srca, jer je dobio odgovor koji upućuje na to da ti prekid neće tako teško pasti. Ako mu pak kažeš da ga voliš, suočit ćete s realnošću i činjenicama, da on za tebe, na žalost, više ne osjeća isto.

5. Možemo li razgovarati?

Cure često koriste tu frazu u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim dečkima. Činjenica je da se dečkima digne kosa na glavi svaki puta kad to čuju, jer osjećaju da su nešto zgriješili i da će zbog toga biti pozvani na red. No, ako dobiješ poruku ili telefonski poziv s ovakvim prijedlogom, znači da u pitanju nisu sitnice, već da se iza te fraze krije nešto dublje. „Moramo razgovarati“ jedna je od izjava koja se još od milja naziva i izjavom koja je utjecala na stotine prekida.

 

on želi prekid kako prepoznati da želi prekid znakovi da želi prekid prekid veze

Još vijesti