Slika nije pronađena

Svi znamo da ono što vidimo na tv ekranu nema puno veze s realnošću, a pogotovo nas nervira kada netko glumi osobu u teen godinama, a zapravo ima 30. No, nešto još bode u oči, a to su krpice koje likovi nose u pojedinim serijama.

Bitno je ono što likovi s ekrana oblače jer često se s tim možemo poistovjetiti i do kraja doživjeti tu ulogu; tako postoje `štovatelji kulta` odijevanja Rachel Green iz serije Prijatelji, ali realno gledano ona se oblačila skroz primjereno svojim godinama.

Ovdje ne govorimo o promjerenoj ili neprimjerenoj odjeći nego o stilu i modnom ukusu, a svaka cura je super sređena s krpicama. Iskreno, takvo oblačenje iz serija se može odnositi primjerice na Kylie Jenner, ali ne i na `običnog` tinejdžera na maminom džeparcu.

Fascinantni modni komadi bliješte s malih ekrana pa zato predstavljamo serije u kojima se tinejdžeri totalno nerealno odijevaju:

Tračerica

Likovi iz ove serije pohađaju privatnu srednju školu te su svi totalno fancy, ali realnost je nešto drukčija jer se ne odijevaju svi učenici privatnih gimnazija u takvu odjeću. Nitko ne kaže da ti učenici nekada ne oblače skupu odjeću, ali za razliku od likova iz Tračerice, ne nose visoke štikle i večernje haljine. Jedina odjeća koja je realna u ovoj seriji su školske uniforme.
Slatke male lažljivice

Čak ni `najzrelije` učenice ne nose u školu svaki dan ekstremno visoke štikle i mini suknje kako rade cure iz ove serije. Kada i srednjoškolke imaju štikle tada se radi vjerojatno samo o dva para, a njih ne furaju u školu. Osim toga, ni cure s fakulteta se gotovo ne odijevaju kao likovi iz Slatkih malih lažljivica.Vampirski dnevnici

Ništa ne govori `seksi` i `mračno` od tinejdžera koji su uvijek tip top sređeni i često nose večernje haljine. Iskreno govoreći, što je ova serija dalje išla to je stil odijevanja likova bio nerealističniji jer je postajao sve elegantniji, a tinejdžeri nisu takvi.Teen Wolf

Kako sezone idu naprijed, likovi iz serije kao da su odbacili teen garderobu iz svojih ormara bez obzira na to što su još uvijek u srednjoj. Neki će reći da Teen Wolf, kada se radi o odijevanju tinejdžera prolazi kroz `fazu Vampirskih dnevnika`: što serija postaje mračnija to se likovi elegantnije oblače.Victorious

U ovoj seriji odjeća tinejdžera nije bila toliko loša, zapravo je bila primjerena tim godinama. No, valja zamijetiti da se srednjoškolci iz serije oblače puno više cool nego njihovi vršnjaci iz stvarnosti. Svi znamo da dečki u srednjoj često nose majice s printevima ili nekim natpisom, a ovi iz serije su izgledali kao modeli koji totalno prate modu.

nerealno nerealno odijevaju odijevanje tinejdžeri teen serije

Još vijesti