Slika nije pronađena

Ove smo godine uživali u toliko super serija. Stigla je nova sezona Gilmorica, obožavamo seriju Stranger Things, a WestWorld nas je skroz zaludio. Budući da je bilo toliko hitova, pomalo smo se zabrinuli što ćemo gledati sljedeće godine.

No, Netflix misli na nas pa su za 2017. godinu pripremili pravu ludnicu. Već se neko vrijeme šuška o novim naslovima koji nam stižu, a ovo je svakako lista serija koje nikak ne smijete propustiti. Od zabavnih, do napetih pa sve do ljubvane tematike – ima za svakoga ponešto.

A Series of Unfortunate Events – serija nastala prema knjizi  Lemonyja Snicketa koja priča priču o siročićima Baudelaire.  Violet, Klaus i Sunny glavni su likovi, a od poznatih faca u seriji glume  Neil Patrick Harris i Patrick Warburton. Serija izlazi 13. siječnja.


Iron Fist – još jedna poslastica iz Marvelove tvornice. Radnja se vrti oko čovjeka koji ima nevjerojatne borilačke vještine i mističnu moć. Glavna uloga pripala je Finnu Jonesu, a serija izlazi 17. ožujka.


Big Little Lies američka je komedija koja prati priču i sudbine triju majki, Jane, Madeline i Celeste koje glume Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Shailene Woodley, a uz njih glumi i Laura Dern. Radi se o miniseriji, autora David E. Kelleya, koji je adaptirao istoimeni roman Liane Moriarty.


Sljedeće godine stiže nam druga sezona serije Stranger Things, no točan datum još nije poznat. Radnja će se odvijati u 1984., otprilike godinu dana nakon prvih nadnaravnih događaja, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se dalje razvijati. Obožavatelji su sretni jer će glavna junakinja  Millie Bobby Brown biti i u drugoj sezoni.


Dear White People serija je koja prati živote crnaca koji se pokušavaju snaći u  Ivy League školi koju pohađaju uglavnom bjelci. Sve se bazira na filmu iz 2014. godine, a Antoinette Robertson i Brandon P. Bell su u glavnim ulogama.


Riverdale -  život Archie (K.J. Apa), Jughead (Cole Sprouse), Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes) i Reggie (Ross Butler) žive u malom gradu u kojem se počinju događati nadrealne stvari.


Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Ljubav, dečki, veze: Serije koje rješavaju sve ljubavne probleme

Upropastili film ili seriju: Parovi koji nam opako idu na živce

Zaljubit ćete se - slatki dečki zbog kojih jedva čekamo nove filmove 2017. godine

serija 2017. godina

Još vijesti