Slika nije pronađena
Fanovi serija poput Tračerice,Teen Wolfa, Slatkih malih lažljivica i Vampirskih dnevnika – pripremite se na ono što slijedi. Ako ste se zabrinuli kako, uskoro, neće ostati ništa vrijedno za gledati, ne `brinite brigu´ jer - stigao je `Riverdale´. Nova serija, koja je zaludila tinejdžere diljem svijeta, još uvijek nije došla na naše TV ekrane, ali moguće ju je pratiti putem platforme Netflix.

Riječ je o seriji koja se tek počela emitirati i koju najbolje opisuje jedna jedina riječ - DRAMA. Radnja započinje s napetom, mračnom situacijom `Tko je ubio školsku sportsku zvijezdu Jasona Blossoma´, što nas (jako) podsjeća na zaplet serije Slatke male lažljivice. Glavni glumci su toliko zgodni da o tome nećemo ni pisati (jer je preočito), a likovi su karakterniji i od onih iz Tračerice (Veronica Lodge je skoro bolja Blair Waldorf od same Blair!).



Omiljene likove, utjelovit će zvijezde poput Archie Andrews (K.J. Apa), Jughead Jones (Cole Sprouse), Betty Cooper (Lili Reinhart) i drugi, koji će nas prikovati za male ekrane. Prva epizoda je opasno dobra te jedva čekamo sljedeći nastavak, koji izlazi 2. veljače.

Sve nam se čini, kako nam se ne piše dobro! #opsesija



Više o seriji saznajte

OVDJE

.


Foto: Instagram/ Youtube

S.T.R.

Serije koje moraš gledati sljedeće godine

8 stvari koje niste znali o seriji Vampirski dnevnici

Budućnost, čudovišta, roboti: idealne serije za ljubitelje paranormalnog

serija revendale Netflix

Još vijesti