Slika nije pronađena

Otkad se tinejdžerska serija 'Nemoj nikome reći' počela prikazivati na HTV-u, pozitivni komentari i oduševljenje ne jenjavaju.

Zgode iz života mlade Helene, koja se s obitelji preselila iz Našica u Zagreb, svaku nedjelju zabavljaju hrvatske tinejdžere, a oni nestrpljivi već su pogledali online sve epizode prve sezone.

Budući da ste nam mnogo puta pisali o tome koliko vam se sviđa serija, odlučili smo prirediti našim najvjernijim čitateljima malo iznenađenje i upoznati ih s omiljenim likovima iz serije 'Nemoj nikome reći'. Među mnoštvom poruka koje ste nam poslali, odabrali smo dvije 13-godišnjakinje koje su željele upoznati Ivu (Tena Nemet Brankov) i Marija (Matija Čigir).
S Tenom i Matijom smo se sastali u ugodnom ambijentu kafića Kava i to gdje su nam se uskoro pridružile Iva Grahovac i Antonela Rea Barišić koje su se podružile s omiljenim glumcima, ali i postavile im nekoliko pitanja. Evo kako je to izgledalo:

Loading the player...

Ako ovaj put nisi dobila priliku postaviti pitanje omiljenom glumcu/glumici, ne brini – mi smo to učinili umjesto tebe. Odabrali smo još nekoliko vaših pitanja Teni i Matiji, a oni su nam rado odgovorili:

Loading the player...

Uskoro ćemo se ponovno družiti s junacima serije 'Nemoj nikome reći' stoga redovito čitajte portal Teen385 kako ne biste propustili priliku za upoznavanje.

I.N.

Pročitajte još:

Tko želi upoznati glumce iz serije 'Nemoj nikome reći'? Teen385 te vodi na druženje!

Nova serija za tinejdžere na HTV-u: Nemoj nikome reći!

serija nemoj nikome reći

Još vijesti