Slika nije pronađena

Postoji hrpa popularnih serija koje svi gledaju poput Teorije velikog praska ili Slatkih malih lažljivica, a postoje i mnoge za koje vjerojatno niste čuli jer su podcijenjene.

Zanimljiva radnja, likovi, dijalozi i scenarij zaokupit će pažnju svakog serioljupca
, a mi znamo neke koje bi vam se mogle svidjeti. Nešto što je popularno ne mora nužno biti i dobro.

Kako ne biste više nikada propustili dobre serije, slijedi popis onih odličnih, a podcijenjenih:

Constantine

Serija prati lik i djelo Johna Constantina koji je lovac na demone i onostrane pojave. On lovi demone kako bi spasio ljude, a uz to bori se i s vlastitim demonima. Boreći se protiv pravih demona i crnih sila, John računa da će pobijediti i vlastite.G. Robot (Mr. Robot)

Radnja počinje s Njujorčaninom Elliotom Andersonom koji radi kao računalni inženjer u jednoj tvrtki koja se bavi cyber zaštitom. Elliot je često u deluziji i paranoičan je jer boluje od kliničke depresije i tjeskobe. Zbog toga svega pokušava se zbližiti s drugima hakirajući ih. No, odjednom  pronalazi ga misteriozni buntovnik koji ga želi regrutirati među svoje hakere, a zove se Mr. Robot. On im se pridružuje i zajedno hakiraju ogromne kompanije želeći pravdu za sve ljude. Naravno, tu radnja ne staje...


Jane the Virgin

Život Jane Villanueve okrene se za 360 stupnjeva kada ostane trudna uz pomoć umjetne oplodnje koja se dogodila slučajno. No, Jane i njena obitelj pokušavaju izvući najbolje iz cijele teške situacije, ali situacija postane još dramatičnija zbog Janeinog ljubavnog života.


Amerikanci (The Americans)

Ova serija prati priču o dva sovjetska tajna agenta koji se predstavljaju kao američki bračni par kako bi mogli špijunirati američku vladu. Žive u predgrađu Washingtona i radnja se odvija tijekom Hladnog rata 1980.


Chasing Life

April Carver je mlada, pametna, ambiciozna, vrijedna i odgovorna. Ima tek 24 godine i već je ostvarila svoj san o poslu reporterke, a i njezin ljubavni život cvate. Nažalost, sazna da ima leukemiju te mora napraviti velike promjene u životu.


Osveta (Revenge)

Amandin otac, David Clarke, optužen je za veleizdaju i stavljen u zatvor dok je Amanda još bila djevojčica. To sve rezultira time da je Amanda odrasla kao siroče i `šopana` lažima o tome kakav je njezin otac. Kada upozna Nolana koji postaje njen vjeran prijatelj, otkriva istinu o ocu. Nakon što sazna istinu Amanda svoj život posvećuje osveti prema ljudima koji su njenog oca strpali u zatvor.


The Whispers

Sve više djece iz Washingtona počinje pričati s imaginarnim prijateljem koji se zove Drill i koji ih uvjerava da rade opasne stvari. Kada se konačno o tome počne javno pričati, specijalistkinja za djecu iz FBI-a, Claire Bennigan počinje istraživati te slučajeve i otkriva kako možda postoji neka veza između tog imaginarnog prijatelja Drilla i njenog muža koji je nestao.


The 100

Grupa od sto tinejdžera vraća se na Zemlju kako bi bili prvi stanovnici planeta nakon nuklearnog rata koji je uništio čovječanstvo. Glavni cilj im je obnoviti ljudsku populaciju, ali ti tinejdžeri su zapravo delinkventi iz popravnog doma koji se bore kako bi se uopće držali nekog reda. Osim toga, na Zemlji postoje i drugi preživjeli s kojima se moraju suočiti.
serije serije koje su podcijenjene podcijenjene

Još vijesti