Slika nije pronađena

Serije se uvijek sastoje od dva, tri glavna lika. Ti likovi na svojim plećima nose radnju cijele serije. S obzirom da je glavnih uloga malo, tu je zato hrpa sporednih. Sporedni likovi nam isto prirastu srcu, ali što kada baš oni zasjene glavne aktere?

Mnogi sporedni likovi iz serija postali su zvijezde te iste serije. Primjerice, rijetko tko se sjeća kako su se zvali članovi obitelji iz serije Pod istim krovom (Family Matters), ali svi se sjećaju sporednog lika Stevea Urkela.

Upravo zbog toga, neke serije su čak i promijenile svoj fokus na određene likove jer su ovi sporedni zapravo postali glavni. Čudno zar ne?

Otkrivamo koji su sporedni likovi iz serija postali popularniji od glavnih aktera:


Stiles iz Teen Wolf-a

Glavna uloga u seriji Teen Wolf pripala je Tyleru Poseyju koji glumi vukodlaka Scotta. On bi trebao biti zvijezda serije jer on glumi tinejdžerskog vukodlaka. No, reflektori su ipak zasjali prema Stilesu- liku koji glumi Scottovog humorističnog prijatelja. Neki fanovi serije su razočarani što je Stiles zasjenio Scotta jer je Tyler glumac latino korijena. Nažalost, rijetko koji takav glumac dobije glavnu ulogu- tu se krije razočaranje.
Urkel iz Pod istim krovom (Family Matters)

Jeste li znali da je Urkel trebao biti tek povremeni lik u seriji koji bi tu i tamo svraćao do obitelji Winslow i bio dežurno smetalo? Da...Urkel je postao jedan od glavnih likova u seriji. To se dogodilo jer je publika koja je gledala snimanje uživo na kraju snimanja vikala Urkelovo ime. Ova promjena dovela je do toga da je glumica koja je glumila lik mame Harriet Winslow napustila seriju.


Seth Cohen iz serije O.C.

Ova serija nikako nije bila o Sethu Choenu koji je bio indie štreber i totalni glazbeni snob. Ali...pretvorila se u seriju o Sethu. O.C. ga je učinio neodoljivim, a samim time je osvojio i brojne obožavateljice.


Stewie iz Obiteljskog čovjeka (Family Guy)

Vjerojatno se niti jedan obožavatelj animirane serije Obiteljski čovjek ne buni jer je zanimljivi Stewie preuzeo cijelu seriju. Ako se pravi usporedba s početkom serije, Obiteljski čovjek je promijenio glavne likove. Više se pažnje posvećuje bebi Stewieu nego tati Peteru.Barney iz Kako sam upoznao vašu majku (How I Met Your Mother)

Tko god je gledao ovu seriju primjetit će dvije stvari. Prva je ta da serija nije o Barneyju, a druga stvar je ta da je serija totalno o Barneyju. Iako Barney treba biti sporedni lik, Tedov prijatelj, on to ipak nije. On nosi cijelu seriju.


Michelle iz Pune kuće (Full House)

Preslatka Michelle zasjenila je sve likove iz Pune kuće. Ok...možda bi se moglo isto reći i za ujaka Jessieja, ali Michelle je ipak zvijezda serije. Uz ovu slatkicu nikog nije ni briga za ostale ukućane.


Kelso iz Ludih sedamdesetih (That 70s Show)

Hej, sjećate se Erica? Znate onog Erica koji je bio zvijezda Ludih sedamdesetih, ali je u jednom trenutku napustio seriju? Da, možda ga se i sjećate, ali možete se prisjetiti da je serija često bila orijentirala na smiješnog Kelsu.


Tyrion iz Igre prijestolja (Game Of Thrones)

Vjerujemo da se svima svidjela Tyrionova priča iz Igre prijestolja. Nažalost, onima kojima nije- vjerojatno su im sljedeće sezone bile malo dosadnjikave. Lik Tyriona je dobio više prostora na ekranu nego što je dobio teksta koji izgovara. Što fanovi knjige kažu na to?Izvor: gurl.com

I.P.

Pročitajte još:

Snažne žene s tv ekrana: Cool ženski likovi iz serija koji nas mogu puno naučiti

Ako već nisi, sada je vrijeme: serije o srednjoj školi koje moraš pogledati

Prvi put: Laži iz filmova i serija o gubitku nevinosti

serije sporedni likovi iz serija

Još vijesti