Slika nije pronađena

Svi ljubitelji serija jedva čekaju sljedeću godinu kako bi otkrili nove omiljene likova . Srećom, sljedeća godina je puna obećavajućih serija.

Ne možemo sakriti uzbuđenje zbog novih serija koje će izaći 2016. Stare serije volimo, ali se uvijek najviše veselimo novima.

Kako bi u novu godinu ušli zadovoljni i na televizijskom polju, vrijeme je da saznate koje serije izlaze sljedeće godine:

Colony (14. siječnja)

Ova serija donosi priču o čovjeku koji se pokušava ponovno povezati s obitelji nakon je invazija vanzemaljaca poharala cijeli svijet. Prošlo ljeto, serija Mr. Robot pružila je neki sasvim novi žanr i smjer, a predviđanja su da bi mogao biti isti slučaj i s Colony.Angie Tribeca (17. siječnja)

Glumica Rashida Jones glumi detektivku koja je samotnjak, a radi za zgodnog šefa, a tu je i kolega u kojeg se ona zaljubljuje. Ovo zvuči kao nešto što smo vidjeli već sto puta, a to je baš i cilj kreatora ove serije, komičara Stevea Carella i njegove žene Nancy. Angie Tribeca je prava satira i mješavina svih kliše serija iz 80-ih. Ako tražite dobru komediju, ovo je serija za vas.DC's Legends of Tomorrow (21. siječnja)

Producent godine Greg Berlanti producirao je odlične serije o superjunacima poput Arrow i The Flash, Supergirl, a sljedeće godine iz njegovih ruku stiže nova serija. Ovo je prava avantura s putovanjem kroz vrijeme u kojoj glume brojni poznati junaci i zlotvori.The X-Files (24. siječnja)

Stiže nam franšiza svima dobro poznatih X-Filesa, odnosno Dosjea X. Serija nam ponovno donosi život istražitelja nadnaravnog Foxa Muldera i Dane Scully. Osim toga, serija će popraviti grozan završetak istoimenog filma iz 2008.11.22.63 (15.veljače)

Jedno filmsko lice ćemo gledati u ovoj seriji, a to je James Franco. Serija je snimljena prema noveli Stephena Kinga u kojoj učitelj (kojeg glumi James Franco) putuje kroz vrijeme i treba spriječiti ubojstvo američkog predsjednika J. F. Kennedyja.


Marvel's Luke Cage

Marvel u kombinaciji s Netflixom bit će idealan par za novu strip seriju. Ne postoji još uvijek trailer za ovu seriju, ali je Luke Cage najavljen u seriji Jessica Jones.


Izvor: adweek.com/youtube

I.P.

Pročitajte još:

Zaslužuju veću popularnost: odlične serije koje su podcijenjene

Tinejdžerske serije koje nemaju veze sa stvarnim životom

Obavezna tv `literatura` : teen serije koje moraš pogledati prije osamnaeste

serije serije u 2016. nove serije

Još vijesti