Slika nije pronađena

Nekoliko dana nakon objavljivanja prvih fotografija, Hulu je fanovima Johna Greena dao još jedan pogled u mini seriju u obliku teaser trailera koji traje čak minutu.

Isječak nudi sneak peek u skupinu prijatelja - Miles Halter (Charlie Plummer), Alaska Young (Kristine Froseth), Chip Martin (Denny Love) i Takumi Hikohito (Jay Lee). Kako se svaki lik pojavljuje u kadru, čujemo glasove koji citiraju neke od najutjecajnijih citata iz romana, a trailer završava s četiri prijatelja koji se druže u šumi, a Alaska pita: 'Tko je spreman za malo zabave?'


U slučaju da niste čitali 'U traganju za Alaskom' učinite sami sebi uslugu i sklupčajte se s knjigom odmah sada – progutat ćete ju začas koliko je dobra! Priča prati Milesa koji se s Floride seli u Alabamu na svojoj trećoj godini srednje škole. Tamo se sprijateljuje s Chipom (zvani 'pukovnik'), Takumijem i, naravno, Alaskom, koja na kraju ukrade Milesovo srce i zauvijek mijenja njegov život. Ne može se reći mnogo više toga, a da se ne oda tragični zaokret cijele priče, ali to je jedna od onih knjiga koje dugo ostaju s vama.


Hulu adaptacija snima se već više od godinu dana, a produciraju ju Josh Schwartz i Stephanie Savage, tim iza O.C.-ja i Gossip Girl. 'Naporno smo radili kako bismo bili sigurni da je čak i glazba koju možete čuti u seriji iz 2005. godine u kojoj je radnja smještena', objasnio je Schwartz na tiskovnoj turneji Udruge kritičara televizije 2019. 'Bilo je skroz zabavno. Imao sam priliku izvući neke stare popise pjesama koje smo slušali još tijekom snimanja O.C.-ja, Bilo je to kao putovanje u prošlost na trenutke', dodao je.

'U traganju za Alaskom' bio je prvi roman Johna Greena, koji je osvojio police knjižara još u ožujku 2005. godine. Od tada je autor i YouTuber stvorio još nekoliko legendarmih priča, uključujući 'Greška u našim zvijezdama', 'Gradovi na papiru' i 'Nikad kraja kornjačama'. Za posljednju knjigu je predviđena predstojeća filmska adaptacija u režiji Hanne Marks.'U traganjuza Alaskom' će se početi prikazivati 17. listopada na Hulu streaming servisu. Provjerite trailer i budite spremni osjetiti apsolutno sve.


Foto: Instagram Screenshot/ Instagram/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Otkrijte koje su top 10 najskupljih serija svih vremena! Neke bi vas mogle i iznenaditi

Netflix uvodi novu opciju! Ako imaš problema s odlučivanjem što pogledati, ovo je za tebe

[VIDEO] Vruće scene – 10 strastvenih poljubaca iz najpoznatijih teen serija

trailer u potrazi za alaskom serija teaser Mini-serija zabava john green

Još vijesti