Slika nije pronađena

Početkom jeseni ljubitelji serija dolaze na svoje – izlaze nove sezone starih serija, ali počinju i nove. Sudeći po onome što se nudi, izgledno je da ćemo rujan i listopad provesti pred malim ekranima.

Iako nas još uvijek raduje lijepo i sunčano vrijeme, sada barem znamo što ćemo raditi kada počnu jesenske kiše, a tamni oblaci se navuku na nebo.

Pripremite grickalice i kokice te zapamtite datume - jer novi televizijski junaci stižu:

Scream Queens (22. rujna na Fox-u)

Serija govori o curama koje su u sestrinstvu, o ludim curama iz sestrinstva i o brucošima. Možda zvuči kao nešto što ste vidjeli s puno klišeja, ali- dogodi se umorstvo! Odnosno, više umorstava. Scream Queens je mješavina drame, horora i komedije. Uz to, brojne zvijezde glume u seriji poput Emme Roberts, Lee Michele, Jamie Lee Curtis, Ariane Grande, Nicka Jonasa i dr.


Supergirl (26. listopada na CBS-u)

Supergirl je serija o Supermanovoj rođakinji Kari koja ima 24 godine, a unazad 10 godina skriva svoje super moći. Ali, Kara ipak odlučuje osloboditi svoje moći i ne skrivati ih jer želi postati prava super junakinja. Ovo je jedna od rijetkih serija koja govori o ženskoj junakinji i zbog toga se nadamo da će potrajati.


American Horror Story: Hotel (7. listopada na Fox-u)

U četvrtoj sezoni American Horror Storyja svoje glumačke sposobnosti pokazala je pjevačica Lady Gaga. Glumačka postava serije je ista kao i u svakoj sezoni te puna brojnih strašnih likova i situacija. Ponovno ćemo u scenama strave gledati Evana Petersa, Emmu Roberts, Saru Paulson i druge članove stalne  ekipe. Ove godine američki horor seli se u hotel.



Heroes Reborn (24. rujna na NBC-u)

Možda se ne sjećate serije Heroji iz 2006., ali ništa za to jer nova serija će vas osvojiti. Ako vam radnja stare serije nije poznata- nema veze jer na početku su stvari jednostavne: glavni junaci počinju shvaćati da imaju super moći. Svi fanovi natprirodnog će se odmah zaljubiti u ovu seriju.



Limitless (22. rujna na CBS-u)

Ako vam se svidio film Limitless, tada ćete seriju obožavati! Radi se zapravo o istoj stvari- neobičnoj formuli koja čovjeku poboljšava sve sposobnosti. Mala tabletica ponovno je aktualna, a u seriji glumi i Bradley Cooper koji je u filmu glumio glavnog junaka. No, ovoga puta Bradley nije glavni junak. S ovom serijom akcija je zagarantirana.


Blindspot (21. rujna na NBC-u)

Mlada žena nađena je gola na njujorškom Time Squareu, a koža joj je prekrivena misterioznim tetovažama. Naravno, žena ne zna tko je niti ima ikakvo sjećanje. Ipak, postoji jedan trag- na leđima ima istetovirano ime agenta FBI-a. Ubrzo FBI otkriva da je svaka tetovaža predstavlja  zločin koji tek treba riješiti. Tetovaže su tragovi koji će ih dovesti do istine.


Jane The Virgin (12. listopada na CW-u)

Druga sezona ove serije bit će baš kao i prva- zabavna, neobična i puna iznenađenja. Naime radi se o djevojci koja ima 23 godine i djevica je, ali to nije sve- ostala je trudna preko umjetne oplodnje. Neobično zar ne? Sumnjamo da je itko gledao seriju sa sličnom tematikom.


Foto/Izvor: Gurl.com
I.P.

Pročitajte još:

Sporedni likovi iz serija koji su zasjenili glavne aktere

Cool ženski likovi iz serija koji nas mogu mnogo toga naučiti

Laži iz filmova i serija o gubitku nevinosti

serije jesen

Još vijesti