Slika nije pronađena

Billy Ray Cyrus pokrenuo je opće oduševljenje fanova diljem svijeta kada je rekao da će se raditi na nečemu vezanom za Hannu Montanu.

Jedan od glavnih likova iz serijala Hannah Montana, Billy Ray Cyrus, otkrio je javnosti informaciju koja je pokrenula totalno oduševljenje. Tata od Miley, koji je i u seriji glumio njenog tatu, za Hollywood life izjavio je da se priča o tome da se radi na prednastavku Hanne Montane. Priznao je da bi on na ponovno snimanje bilo čega vezanog za seriju, pristao iste sekunde, jer to bi značilo da se može vratiti i svojoj fudbalerki. 'Priča se o tome da se snimi prednastavak', rekao je Billy, a ta je rečenica razveselila sve koji su kao mali proveli uz Disney Channel i seriju o tinejdžerici Hanni Montani koja vodi dupli život.


Iako nikakve druge detalje nije rekao, s obzirom da se radi o prednastavku, moguće je da će glavni lik priče biti upravo Billy, a da će sadržaj biti vezan uz njegovu mladost i rockerske dane, prije nego je postao tata. Nažalost, šanse da Miley ponovno vidimo kao slatkicu Hannu su vrlo male. Prije otprilike tri godine izjavila je za časopis People: 'Vjerojatno ne bi ponovno glumila da se snima Hannah Montana nastavak. Puno je to vremena za provesti s tatom. Znate, moj tata je bio moj tata i u seriji. To je bilo sasvim dovoljno.'


Ispričala je da je to bilo teško za nju jer je od 11. do 18. godine nakon škole išla na snimanja, raditi s tatom, dok su drugi išli na druženja i bježali s nastave. Ali, s obzirom da je prošlo tri godine od kad je Miley to izjavila, a od tada se svašta promijenilo, nikad se ne zna što bi sada rekla.


Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Bilo je najavljeno da dolazi novi nastavak serijala 'Igre gladi' – a sada se zna i o čemu će biti! Ljudi su razočarani

Lara Jean u ljubavnom trokutu! Izašao je trailer za nastavak filma 'To All The Boys I've Loved Before'

Rastopit ćeš se i najvjerojatnije trebati paket maramica: 7 romantičnih komedija koje gledamo ove godine

snimanje novo Hannah Montana Billy Ray Cyrus