Slika nije pronađena

Serija 'Milost' donosi priču o prekrasnoj mladoj djevojci koja je junački i s ponosom prevladala sve prepreke koje je život pred nju stavio.

Glavnu junakinju Narin utjelovljuje glumica koja je gledateljima Nove TV poznata kao Gullu iz Polja nade. Sigurni smo kako će vas i ovog puta sudbine glavnih junaka vezati uz male ekrane.

U nastavku donosimo sadržaj epizoda serije Milost - pratite nas redovito!

Epizoda 23.

Narin se trudi napraviti prve korake u svom novom životu i odluči živjeti sa Šadije u novome stanu. Međutim, Irmak će im u tome pomrsiti konce odajući novinarima Džanovu i Šadijinu tajnu vezu u prošlosti kao i to da je Šadije prostitutka. Redžep koji je već upozorio Irmak da ostavi njegove kćeri na miru, pročita vijest u novinama i potpuno pobjesni. Irmak nestane nakon što novine objave informacije koje im je ona dala. Dok policija pronalazi Irmakinu torbu u šumi, Deniz traži Sermetovu pomoć u potrazi za Irmak. U međuvremenu, Atif doznaje da je Irmak nestala nakon što se uputi k njoj tražiti obrazloženje za vijest u novinama.

Epizoda 24.

Firat odlučuje iznijeti na vidjelo prljave poslove kojima se bavi njegov otac Hikmet Kazan. Odlazi u Jaslihan i iz kuće na imanju njegova oca uzima dokumente s tajnim podacima. Hikmet doznaje da se Firat dočepao dokumenata koji dokazuju da su Hikmet, Erol i Sermet umiješani u krijumčarenje oružjem, trgovinu drogom i pranje novca te odlazi za Firatom na imanje. Ova epizoda odgovorit će na pitanje što će se dogoditi tijekom Hikmetova i Firatova susreta.

Epizoda 25.

Firat je u šoku nakon svega što doznaje. Da je sve istina, potvrđuju i Sermetovi iskazi. Saznajemo i što se zapravo dogodilo one tajnovite noći prije mnogo godina u koju je i Narin umiješana te kako je Sermet doznao da mu je Hikmet otac. Hoće li Firata u naumu da ubije Sermeta spriječiti kad dozna da su polubraća? U međuvremenu, svi su se okupili kod Narin i u brizi iščekuju vijesti o Irmak. Dolazi i Džan koji je od Atifa doznao za Irmakin nestanak. Deniz mu objašnjava da policija i Sermet tragaju za Irmak, ali bezuspješno. Džana naživcira što je Sermet upleten u potragu. Hoćemo li saznati gdje je Irmak?

Epizoda 26.

U Jaslihanu se gđa Hafize svađa s nadležnima za prijamni ispit jer ne pušta Narin da piše ispit. Dok Narin pokušava objasniti nadležnima zašto je zakasnila na ispit, Hafize sjeda u hlad i rashlađuje se lepezom. Dok joj vozač donosi čaj, Hafize prima poziv od Nedžatija kojemu objašnjava da su Narin jedva pustili na prijamni ispit. Hoće li uza sve ovo Narin ipak uspješno napisati prijamni ispit ili će morati pričekati do sljedeće godine? Nedžati sjedi u kavani s Erdoganom i priopćava mu da je Narin uspjela ući na prijamni ispit. Erdogan tješi Nedžatija koji je također zabrinut zbog Narinina rastrojenog stanja na prijamnom ispitu. Nedžati se Erdoganu povjeri da se ne slaže s novim predsjednikom kluba i da očekuje otkaz. Erdogan je zabrinut za Nedžatija. Šadije ne obraduje kad od Erdogana doznaje da je Narin zadovoljna kako je napisala prijamni ispit. Mehmet ima spoj s Melek koji će se neočekivano završiti. U Istanbulu Hikmet doznaje da je Firat saznao da mu je Sermet brat. Prijeti Nedžatiju pokušavajući ga udaljiti iz Istanbula i Firatova života. Iako je bijesan na Hikmeta, Nedžati prihvaća njegovu ponudu. Međutim, Nedžatijev bijes prouzrokovat će još više problema.

Epizoda 27.

Redžep stoji ispred Narin i Šadije s pištoljem prislonjenim na glavu. Hoće li Narin i Šadije uspjeti odgovoriti oca da ne počini tragediju? Dok Narin pokušava razriješiti situaciju s ocem, prima uznemirujuću vijest da je Nedžati pucao u Hikmeta.

Provjeri još...

Dila serija - sadržaj, epizode, glumci

Sulejman Veličanstveni - TV serija

Djevojka imena Feriha

Serija Stella

serije TV Ezel sulejman