Slika nije pronađena

Bit će to sjajan kraj godine i početak nove uz Netflix Originalne serije koje vas čekaju - ovo su samo neki od njih.

Pred sam kraj godine imat ćemo potpuni pregled novosti koje vas čekaju u 2020. godini, a ovo je mali sneak peek! Neke ste već gledali u njihovim prvim sezonama i slijede im nastavci, a neke ćete tek imati privilegiju pogledati. Otkrij što se mora naći na tvojoj watchlisti:

ARES

Datum premijere: 17. siječnja

Ares je prva cjelovita Netflix Original produkcija iz Nizozemske. Riječ je o natprirodnoj horor/ dramskoj seriji koji uključuje neke vrhunske glumce iz regije. Evo što možete očekivati: Tajno društvo studenata u srcu Amsterdama gdje se najbolji prijatelji Rosa i Jacob predaju svijetu bogatstva i moći. Međutim, polako počinju shvaćati da su ušli u demonsko mjesto, izgrađeno na tajnama iz prošlosti Nizozemske. Mjesto gdje istinska moć dolazi po strašnoj cijeni.SEX EDUCATION

Datum premijere: 17. siječnja

Reakcija na Netflixovu seriju Sex Education, britansku komično-dramsku seriju koja se fokusira na skupinu mladih koji pokušavaju navigirati kroz seks i odnose (i romantičnim i platonskim), kao i njihovim vlastitim identitetom. Ova serija bila je eksplozivna iz svih pravih razloga, stoga ćemo jedva dočekati njezinu drugu sezonu koja izlazi u siječnju 2020. godine.


RAGNAROK

Datum premijere: 31. siječnja

Nova norveška natprirodna drama u odrastanju. Čini se da je mali norveški gradić krenuo prema drugom Ragnaroku s toplim zimama i obilnim pljuskovima koji su ga zadesili - osim ako netko na vrijeme ne intervenira.
YOU

Datum premijere: 26. prosinca

Niste valjda mislili da je Joeova vladavina terora gotova, je li? Joe ovog puta ima najnoviju opsesiju, a ona se zove Love i glumi ju Victoria Pedretti. Također, promjenio je lokaciju iz New Yorka u Los Angeles. Ovaj put Joe je drugačiji tip. Prošao je kroz više. I mi isto jedva čekamo saznati više.

CURSED

Datum premijere: Još uvijek nepoznat

Tinejdžerska čarobnica Nimue susreće mladog Arthura u potrazi za moćnim, drevnim mačem. Katherine Langford je jedno poznato lice koje ćete ponovno moći gledati u ovoj povijesnoj seriji.
GINNY AND GEORGIA

Datum premijere: Još uvijek nepoznat

Ljuta i nespretna 15-godišnjakinja, Ginny Miller, često se osjeća zrelijom od svoje 30-godišnje majke, neodoljive i dinamične Georgie Miller. Nakon više godina koje je provela u bijegu, Georgia se očajnički želi primiriti u slikovitoj Novoj Engleskoj i pružiti svojoj obitelji nešto što nikad nisu imali - normalan život. Međutim, nije sve toliko jednostavno jer njezina prošlost prijeti njezinom novom načinu života, a Georgia će učiniti sve da zaštiti svoju obitelj.


UNORTHODOX

Datum premijere: Još uvijek nepoznat

Ova mini serija temeljena je na istoimenom bestseleru New York Timesa. Priča je o djevojci koja odbacuje svoj radikalni odgoj i odlazi kako bi započela svoj novi život. Jedan dio priče temelji se na odrastanju,a drugi ima vibe trilera. Radnja se odvija u Berlinu. Tamo ona otkriva sve dijelove života, sebe, dok slijedi mračne tragove koji ju vode do otkrivanja misteriozne i opasne prošlosti njezine obitelji.


Foto: IMDb/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Koje su HBO-ove serije najgledanije u regiji? Najpopularnija u svijetu kod nas jedva da je došla u top 10

Otkrijte koje su top 10 najskupljih serija svih vremena! Neke bi vas mogle i iznenaditi

One su mračne i nastale su po knjigama ili stripovima! Ako voliš Riverdale, moraš pogledati i ovih 15 serija

sezona sneak peek novo serije Netflix zabava 2020

Još vijesti