Slika nije pronađena

Kultna američka televizijska serija Twin Peaks devedesetih je godina žarila i palila malim ekranima. Velika popularnost ove serije dovela ju je na poziciju jedne od najboljih serija svih vremena, stoga ne čudi što su njeni tvorci, David Lynch i izvršni producenti Mark Frost i Sabrina S. Sutherland, odlučili počastiti obožavatelje bar još jednom sezonom.

Intrigantna radnja, bizarni likovi i mistična atmosfera aduti su ove kontroverzne serije koja u središte priče stavlja rješavanje misterioznog slučaja ubojstva djevojke Laure Palmer, gradske miljenice i kraljice maturalne zabave. Slučaj je dospio u ruke mladom specijalnom FBI agentu Daveu Cooperu koji dolazi u mali grad Twin Peaks pronaći ubojicu, ne znajući da će se prije toga zaplesti  u tajne ovog naoko tipičnog gradića američkog sjevera.


Slučaj Laurinog ubojstva ponovno je otvoren 25 godina nakon njene smrti, što možete pogledati u novim epizodama ove zanimljive serije. Nova sezona donosi čak 18 epizoda u kojima vas čekaju nove intrige, ali i povratak originalne glumačke postave Twin Peaksa. Kyleu MacLachlanu u ulozi agenta Coopera pridružit će se stara lica ove serije, ali i neka nova imena, među kojima su Amanda Seyfried, Michael Cera, Josh McDermitt, Sara Paxton, Madeline Zima i mnogi drugi.

Premijera prve dvije epizode nove sezone Twin Peaksa bit će ekskluzivno prikazana 22. svibnja samo na HBO i HBO GO-u.

A svi koji do sada nisu pogledali stare epizode ove svevremenske serije, imaju priliku to učiniti  na online video streaming usluzi HBO GO, gdje se mogu vidjeti prve dvije sezone Twin Peaksa.

Više detalja čeka vas na twinpeaks.hbo.hr

Sponzorirani članak

twin peaks