Slika nije pronađena

Jedva si dočekao/la da se začuju prvi zvuci Božića – 'Jingle Bells', 'Last Christmas', 'All I Want For Christmas Is You', ali znaš da će ti brzo dosaditi? Nema problema, prošla je Noć vještica, sada se i službeno možemo posvetiti iščekivanju Božića.Upravo zato donosimo ti nove hitove koje još vjerojatno uopće nisi čuo/la i uz koje će iščekivanje proći lakše. Njih već sada možeš staviti na repeat!

1. John Legend - 'Bring Me Love'

Ova stvar zvuči kao klasik, a ustvari je vjerojatno jedna od najslađih božićnih pjesama ikad. Uz nju ćeš se lakše i rasplesati!


2. Ingrid Michaelson - 'Happy, Happy Christmas'

Nešto sporijeg tempa, ova pjesma objavljena krajem listopada idealna je slušanje kada ležiš ušuškan/a u dekicu, uz šalicu tople čokolade. Barem nama tako zvuči... Lajkaš?


3. Jessie J - 'This Christmas Day'

Jessie je udružila snage s gospel zborom i nastao je još jedan hit! Ako tražiš pjesmu s jakom porukom, ne moraš više tražiti – ovo je ta. Ako ti treba još sličnih, preslušaj album – nedavno ga je izdala pod nazivom 'This Christmas Day'.
4. RuPaul - 'Hey Sis, It's Christmas'
Osim ove, RuPaul je izdala cijeli album, 'Christmas Party', koji možeš slušati od jutra do sutra. Sadrži čak 11 pjesama, ali je upravo 'Hey Sis, It's Christmas' favorit većine koji će te sigurno zanimati i ići na repeat.5. David Archuleta - 'Christmas Every Day'

Pravi američki tip pjesme koju možemo zamisliti u božićnim reklamama tako lako ulazi u uho... Zabavna pjesma koja oživljava božićni duh čak i Grinchevima je slatka, baš kao i David.


Foto: Facebook/YouTube/Deezer/FreePik

M.Z.

Provjeri još...

Zabranjeno za Grincheve – mjesta gdje Božić traje cijelu godinu!

Lude fotke koje moraš snimiti s ekipom ovog Božića

Pripremi se za Božić – saznaj kakvo božićno drvce odgovara tvojem horoskopskom znaku

Božić repeat božićne pjesme novo

Još vijesti