Slika nije pronađena

Sljedeći ćeš put sigurno pažljivije poslušati neku od ovih pjesama. Sada kada znaš što tražiš, pitat ćeš se kako je moguće da ti je prije promaklo.

Ljudi vole Billie Eilish jer je posebna, drugačija, talentirana i nije ju briga što će bilo tko drugi misliti. Od svog stila do pjesama – ništa u vezi s ovom pjevačicom nije uobičajeno, pa tako ni glazba u pjesmama. Njen brat Finneas O'Connell prije nekog je vremena gostovao kod Jimmyja Fallona i otkrio neke prilično zanimljive stvari o glazbi svoje sestre. Radio je s njom na albumu 'When We Fall Asleep, Where Do We Go?', a mogli ste ga i primijetiti na Billienim nastupima u zadnje vrijeme, jer između ostalog, Finneas svira i klavir. Kada su tek radili na albumu i pjesmama, Finneas je u neke od Billienih najpopularnijih pjesama 'sakrio' i zvukove iz svakodnevnog života koji su mu bili zanimljivi. Neke od njih su 'Bury A Friend' i 'Bad Guy'. Jedan od zvukova koji se našao u 'Bury A Friend' je brušenje zubi.


Billie ga je snimila dok je jednom prilikom bila kod zubara, a kasnije je završio u pjesmi. U pjesmi 'Bad Guy' se pak našao jedan drugi ne baš uobičajeni zvuk za pjesme – zvuk semafora u Australiji.


Finneas je ispričao da semafori u Melbourneu u Australiji proizvode zvukove koji su mu baš super, ali i da se čini kao da imaju ritam. Ovi i slični zvukovi mu pomažu da se izdvoji od ostalih glazbenih producenata i bude jedinstven.


Kada bilo gdje ide, nosi sa sobom snimač zvuka, za slučaj da naleti negdje na neki kul zvuk, snimi ga i kasnije pronalazi način kako ga uklopiti u glazbu. 

Foto: YouTube/ Shutterstock.com - Ben Houdijk

M.T.

Pogledajte još:

Billie Eilish još jednom oduševila! Poslala snažnu poruku i skinula majicu na pozornici

Koja je prirodna boja kose Billie Eilish? Slučajno je otkrila u novoj objavi na Instagramu

Billie Eilish poslala poruku youtuberima koji se 'maskiraju' u nju za poglede i lajkove – evo što im je rekla

pjesme zvukovi billie eilish Finneas O'Connell

Još vijesti