Slika nije pronađena

Iako su zgodne, talentirane i bogate, ne znači da nisu ljubomorne na svoje kolegice – kako drugačije protumačiti ove svađe?

Je li zbog dečka/cure, iste haljine ili krivog pogleda, i slavne face pronalaze razloge za svađu sa svojim kolegama. A osim što padnu teške riječ, ne propuštaju obavijestiti ostatak svijeta o tome. Ovo su najveće celebrity svađe!

#Taylor Swift i Katy Perry

Taylor je u intervju za jedan časopis izjavila da njena pjesma 'Bad Blood' govori o jednoj starijoj kolegici koja ju uporno pokušava sabotirati i uništiti njenu karijeru. Katy se prepoznala u tim riječima te je upozorila na 'ljupku Taylor' riječima 'Čuvaj se Regine George u janjećoj koži' – što mislite koja od djevojaka govori istinu?#Orlando Bloom i Justin Bieber

Je li uzrok Miranda ili Selena nikada nije službeno potvrđeno, ali jedna djevojka je zakuhala frku među ovom dvojicom. Obračunali su se čak i šakama, a ubrzo nakon što je svijet saznao za 'zlu krv' među njima, fanovi su se podijelili u tim Bloom i tim Bieber. U kojem ste vi timu?


#Kendall Jenner i Frances Bean Cobain

Kendall Jenner, djevojka koja po mišljenju mnogih ima sve u životu, napisala je 'Kada bi barem stvari nekada mogle biti jednostavnije' što je uzrujalo Frances. 'Postoje djeca bez krova nad glavom i bez hrane, postoje bolesti, prirodne katastrofe i još mnogo toga. Željela bih zahvaliti svojim roditeljima što su mi omogućili visoki IQ i naučili me da ne budem egocentrični idiot' napisala je ljutita Frances – pametnom dosta.


#Beyonce i Kim KardashianIako nikada nije službeno potvrđeno da su se ove dive posvađale, situacija među njima ipak nije najbolja. Beyonce pod svaku cijenu izbjegava druženje s Kim (nije otišla čak niti na njenu svadbu), a s druge strane Kim je već prekipjelo truditi se oko kraljice B. Čini se da ništa od prijateljstva između starlete i kraljice estrade.


#Ariana Grande i Jennette McCurdy

Jennette je u svojoj novoj seriji 'What's Next For Sarah' očigledno isprdala Arianu; naime u seriji se pojavljuje lik koji se zove Gloriana, pjevačica je i veganka, baš kao i Ariana, te nije nimalo lijepa. Čime je to Araian razljutila Jennette?Foto: Instagram
Izvor: Cambio
I.N.

svađe slavni

Još vijesti