Slika nije pronađena

Ne kaže se bez razloga da `seks prodaje sve`, a to su odavno shvatili pjevači i autori pjesama. U današnje vrijeme je sve podložno seksualnom naboju pa tako i pjesme.

Neke pjesme očigledno i otvoreno govore o seksu poput Rihannine S&M, a neke su obavijene različitim metaforama ili obratom riječi. Takve pjesme često su dio radijskih top ljestvica i haraju glazbenim vrhom.

Možda niste znali, ali ove pjesme zapravo govore o seksu:

Rihanna: Shut Up and Drive

Oni naivni mislili su da se Rihanna u ovoj pjesmi obraća svom vozaču u vrlo zapovjedničkom tonu. Spot za ovu pjesmu odaje pravu tematiku pjesme jer je video  preplavljen scenama u kojima Rihanna polugola zavodnički dodiruje automobil itd.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Možeš li se nositi s krivinama? Možeš li upaliti sva svjetla? Ako možeš, dečko možemo se voziti cijelu noć.


One Direction: Midnight Memories

Da možemo, grupi One Direction postavili bi pitanje: koje se to uspomene mogu roditi u ponoć? Pitanje je naravno retoričko jer svima je jasno o kakvim se to uspomenama i sjećanjima radi.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Previše je ljudi u Addison Lee (taxi). U godinama sam kada znam što trebam.Ariana Grande: Daydreamin`

Ova pjesma ima vrlo zaraznu melodiju koju pjeva naizgled čedna Ariana Grande. Pjesma govori zapravo o tome kako Ariana jedva čeka otići kući sa svojim muškarcem i seksati se.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: To je u tvom osmijehu, to je u svom pogledu. Ne želim čekati do večeras.


Jessie J., Ariana Grande, Nicki Minaj: Bang Bang

Bez obzira na to što je sam naslov pjesme  eufemizam za seks, stihovi u pjesmi nisu toliko očito nabijeni seksom. Ali ako zanemarite natpjevavanje između Jessie J i Ariane Grande u pjesmi i poslušate stihove shvatit ćete.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Na zadnjem sjedalu auta dopustit ću ti da me uzmeš. Pričekaj malo, daj mi da te tamo odvedem (ah), čekat ću minutu dok ti... (ah).
Taylor Swift: Wildest Dreams

U poslijednje vrijeme Taylor Swift mijenja svoj glazbeni stil. Nekoć je `kukala` u pjesmama o svojim bivšim dečkima, a danas se izgleda prebacila na razgovor o seksu.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Nitko ne mora znati što mi radimo. Njegove ruke su u mojoj kosi, njegova odjeća je u mojoj sobi.


Katy Perry: Peacock

Već je poznato da Katy Perry nije previše suptilna u svojim pjesmama. U ovoj pjesmi posebice gubi suptilnost uporabom posljednjih slova u riječi `peacock` kako bi naglasila stvarne namjere pjesme.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Želim vidjeti tvoju raširenu čeljust, širom otvorene oči, šokirano tijelo.


Ed Sheeran: I`m A Mess

Zanimljivo je kako je Ed Sheeran maskirao seks u ovoj pjesmi na način da govori o tome kako je on bio loš dečko u vezi. Nemojte se prevariti, kada god Ed u ovoj pjesmi kaže da želi `osjetiti ljubav`, ne govori o romantičnoj ljubavi punoj srdašaca.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Vidiš li iskru u mojim očima? Jako sjaje, želim osjetiti tvoju ljubav.


Justin Bieber: Hold Tight

Justinova pjesma kao da simulira seks s melodijom i njegovim dahtanjem na mikrofon. Justin se i nije baš potrudio da ova pjesma ne zvuči kao da govori o seksu.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Suzdržavam se od izraza lica koje želim napraviti. Ja sam tvoj fan, a ti si rock zvijezda koja mi ne olakšava.


Selena Gomez: Come & Get It

Isto kao i Justin, Selena je otpjevala poprilično diskutabilnu pjesmu. O seksu naravno. Spot za ovu pjesmu inspiriran je Indijom. U njemu Selena pleše obučena poput Indijke kroz prepoznatljivi indijski ples. Možda je zato zanemareno da je pjesma isključivo o seksu.

Stihovi koji odaju ovu pjesmu su: Dušo, ti imaš ljubav koja mi treba, daj mi ju. Kada ju dobijem tvoja sam.pjesme pjesme o seksu